Recent Movies

Close Your Eyes

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με ύπνωση μιας αστυνομικού ώστε να σταματήσει το κάπνισμα, ο υπνοθεραπευτής Michael Strother, βλέπει ένα όραμα με ένα μικρό κορίτσι που επιπλέει κάτω από την επιφάνεια ενός ρυακιού. 
Το κοριτσάκι ήταν το θύμα ενός κατά συρροή δολοφόνου, το οποίο απέδρασε αλλά δεν μιλάει. 

The Body

Ενας ντετέκτιβ αναζητά το σώμα μιας γυναίκας που έχει εξαφανιστεί από ένα νεκροτομείο.

Σκηνοθεσία: Oriol Paulo
Σενάριο: Oriol Paulo, Lara Sendim
Πρωταγωνιστές: Belén Rueda, Aura Garrido, Hugo Silva

Η Τιμωρός - Haywire

Στο νέο θρίλερ κατασκοπείας του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ, μια μυστική πράκτορας ανακαλύπτει ότι οι άνθρωποι που εμπιστευόταν μία ζωή την έχουν εξαπατήσει, θέτοντας αυτήν και ό,τι είναι σημαντικό για εκείνη σε κίνδυνο.

Phase

Μέσα σε ένα κτίριο το οποίο έχει τεθεί σε καραντίνα εξαιτίας ενος φονικού ιού, ένας άντρας θα προσπαθήσει να σώσει την έγκυο γυναίκα του και τον εαυτό του όχι μόνο απο την επιδημία αλλά και απο τους ίδιους τους γείτονες...

Wildthings

Η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριδα, με κεντρικό ήρωα τον σχολικό σύμβουλο, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε μια από τις μαθήτριές του και μάλιστα γόνο της πιο πλούσιας οικογένειας της περιοχής. Η θέση του δυσχεραίνεται προς στιγμήν από τη μαρτυρία μιας ακόμα μαθήτριας, η οποία προσέρχεται αρχικά στη δίκη για να υποστηρίξει πως είχε επίσης παλαιότερα πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο σύμβουλο. 
Τα πράγματα θα ανατραπούν με τη βοήθεια του δικηγόρου, που υποδύεται ο πολύ καλός Bill Murray, όμως ο ντετέκτιβ της αστυνομίας, που έχει εξ αρχής αναλάβει την υπόθεση θα αρχίσει να υποψιάζεται πως πίσω απ`όλη την υπόθεση κρύβεται μια πλεκτάνη.

Trade

Όταν η 13χρονη Adriana πέφτει θύμα απαγωγής από μαστροπούς στο Μεξικό, ο 17χρονος αδερφός της Jorge, απεγνωσμένος, προσπαθεί να τη σώσει από τους αδίσκακτους σωματεμπόρους. Η Adrianna, παγιδευμένη σε ένα διεθνές δίκτυο κακοποιών που κερδίζουν εκατομμύρια απο τη σωματεμπορία, θα βρει μια φίλη στο πρόσωπο μιας Πολωνής, της Veronica, η οποία είναι επίσης αιχμάλωτη. Ο Jorge από την άλλη, θα γνωρίσει έναν αστυνομικό, τον Ray, που η απώλεια της οικογένειάς του τον οδήγησε να συμμαχίσει με τον Jorge. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να ξεσκεπάσουν τη συμμορία, πριν πουληθεί η Adriana. 

The Company You Keep

Ένα θρίλερ με επίκεντρο έναν πρώην ακτιβιστή της οργάνωσης Weather Underground που προπαθεί να ξεφύγει από ένα δημοσιογράφο που έχει ανακαλύψει την ταυτότητά του.

Pawn

Τρεις ένοπλοι εισβάλλουν σε ένα μαγαζί για μια συνηθισμένη ληστεία. Η ληστεία όμως μετατρέπεται σε μια έντονη κατάσταση, με ομήρους να εμπλέκονται. 

Vinyan

Ένα θρίλερ με θέμα το φονικό τσουνάμι του 2004 που στοίχισε τη ζωή σε 225.000 ανθρώπους από 11 χώρες, προβάλλεται στο Φεστιβάλ της Βενετίας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. 
Η ταινία είναι μία συμπαραγωγή Βρετανών, Γάλλων και Βέλγων και έχει τίτλο «Βινιάν». 

The Ninth Gate

Ο Ντιν Κόρσο , είναι ο καλύτερος στην δουλειά του .
Έχει ειδικευτεί στο να εντοπίζει σπάνια βιβλία για μανιώδεις συλλέκτες.
Η θέση του απαιτεί μεγάλη λογοτεχνική ειδίκευση , απέραντη υπομονή , μεγάλη λογοτεχνική ειδίκευση , νεύρα από ατσάλι και έλλειψη οποιουδήποτε ενδοιασμού.

American Beauty

O Λέστερ, ευκατάστατος οικογενειάρχης των προαστίων, συνειδητοποιεί βαθμιαία την αβάσταχτη κενότητα της υλιστικής του καθημερινότητας.
H υπαρξιακή του κρίση θα πάρει σοβαρές διαστάσεις από τη στιγμή που αρχίζει να έλκεται από μια συμμαθήτρια της κόρης του και να συμπεριφέρεται εντελώς αντικοινωνικά.

Το Φάντασμα της Όπερας 2004 / Phantom Of The Opera

Στην Όπερα του Παρισιού ψιθυρίζονται ιστορίες για το Φάντασμα της Όπερας, το οποίο τρομοκρατεί τους διευθυντές της Όπερας αποσπώντας μεγάλα ποσά και το καλύτερο θεωρείο.
Η νεαρή Σοπράνο Κριστίν νομίζει ότι είναι «Ο Aγγελος της Μουσικής», φύλακας και προστάτης της.

Η Ανταλλαγή - Changeling

Λος Άντζελες 1928:
Ένα Σάββατο πρωί η Κριστίν Κόλινς (Αντζελίνα Τζολί) αποχαιρετά, όπως κάθε μέρα άλλωστε, τον 9χρονο μοναχογιό της Ουόλτερ και πηγαίνει στη δουλειά της.
Όταν όμως επιστρέφει, ο γιος της έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί…

The Flowers Of War - Jin líng shí san chai

Ένας ξένος από τη Δύση βρίσκει καταφύγιο με ένα γκρουπ γυναικών σε μια εκκλησία κατά τη διάρκεια της εισβολής των Γιαπωνέζων στη Νανκίνγκ το 1937.
Παίρνει τη θέση του ιερέα και αναλαμβάνει να οδηγήσει τις γυναίκες έξω απ την Νανκίνγκ, πράγμα που όμως θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο και επικίνδυνο...

Σκηνοθεσία: Yimou Zhang
Σενάριο: Heng Liu, Geling Yan
Πρωταγωνιστές: Christian Bale, Ni Ni, Tong Dawei, Xinyi Zhang

Βαθμολογία 8.1/10

Ο Δολοφόνος με το Πριόνι - Texas Chainsaw

Το κλασικό θρίλερ των ‘70s, "Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι", επιστρέφει σε ένα τρισδιάστατο remake, με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Μόσλεϊ ("Halloween").
Η Χέδερ ξεκινά ένα οδικό ταξίδι στο Τέξας, με το αγόρι της και την παρέα τους, με σκοπό να δει το σπίτι που κληρονόμησε από τη γιαγιά της.
Εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει πως το σπίτι αυτό είναι μια τεράστια έπαυλη. Η πραγματική έκπληξη όμως έχει να κάνει με αυτό που κρύβεται εκεί μέσα.

Σκηνοθεσία: John Luessenhop
Σενάριο: Adam Marcus, Debra Sullivan, Kirsten Elms, Stephen Susco, Adam Marcus, Debra Sullivan, Kim Henkel
Πρωταγωνιστές: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Scott Eastwood, Elena Sanchez

Βαθμολογία 6.3/10







Movie

Elevator

Εννιά άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι σε ένα ασανσέρ.
Ένας από αυτούς έχει μια βόμβα που δεν εξουδετερώνεται ενώ οι υπόλοιποι θέλουν απελπισμένα να επιβιώσουν.

Δεν υπάρχει διαφυγή και κανείς δεν υπόσχεται για την διάσωση τους. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Σκηνοθεσία: Stig Svendsen
Σενάριο: Marc Rosenberg
Πρωταγωνιστές: Christopher Backus, Anita Briem and John Getz

Βαθμολογία 5.4/10

Any Day Now

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ένας διανοητικά ανάπηρος έφηβος εγκαταλείπεται στην τύχη του αλλά ένα gay ζευγάρι τον αναλαμβάνει για να γίνει η οικογένεια που ποτέ δεν είχε.

Μόλις η αντισυμβατική διαβίωση αποκαλύπτεται από τις αρχές, οι άνδρες πρέπει να καταπολεμήσουν ένα προκατειλημμένο νομικό σύστημα για να υιοθετήσουν το παιδί που αγάπησαν σα να ήταν δικό τους.

Σκηνοθεσία Travis Fine
Σενάριο: George Arthur Bloom, Travis Fine
Πρωταγωνιστές: Alan Cumming, Garret Dillahunt, Isaac Leyva

Βαθμολογία 6.6/10

The Hidden Face - La cara oculta

Η Belen και ο Andrian είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Ισπανία.
Όταν ο ταλαντούχος μαέστρος Andrian προσλαμβάνει στην φιλαρμονική την Κολομβίας για ένα χρόνο, η Belen, κατόπιν δικής του πρόσκλησης τον ακολουθεί.
Διαμένουν σε ένα πανέμορφο σπίτι και όλα πάνε καλά μέχρι ώσπου η Belen τον εγκαταλείπει, αφήνοντας του ένα μήνυμα πως δεν αντέχει άλλο την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με μια βιολονίστρια της ορχήστρας.
Συντετριμμένος ο Andrian το ρίχνει στο αλκοόλ και μετά τις απέλπιδες προσπάθειές του να την βρει, ειδοποιεί την αστυνομία για περαιτέρω έρευνα…

Σκηνοθεσία: Andres Baiz
Σενάριο: Andres Baiz, Hatem Khraiche, Stewart St. John
Πρωταγωνιστέςί: Martina Garcia, Quim Gutierrez, Clara Lago

Βαθμολογία 7.2/10

Σκοτεινό Ποτάμι - Mystic River

Είναι αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής 2003 σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ. Το σενάριο έγραψε ο Μπράιαν Χέλγκελαντ και είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ντένις Λιχέιν.

Τρεις παιδικοί φίλοι συναντιούνται μετά από 25 χρόνια για να εξιχνιάσουν ένα τραγικό έγκλημα.

Ο Sean, ο David και ο Jimmy συνδέονται με αφορμή τη δολοφονία της κόρης του τελευταίου.

Ο Sean ήταν ο αστυνομικός που επιτηρούσε την περιοχή όπου έγινε το έγκλημα, ενώ ο Jimmy, πρώην κατάδικος, θέλει απελπισμένα να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Σκηνοθεσία: Clint Eastwood
Σενάριο: Brian Helgeland, Dennis Lehane
Πρωταγωνιστές: Sean Penn, Tim Robins, Kevin Bacon

Βαθμολογία 8.2/10

Maniac

Πρόκειται για το remake της πολύ επιτυχημένης ταινίας του 1980.

Στους δρόμους της πόλης βγήκε ένας επικίνδυνος ψυχοπαθής δολοφόνος με φετίχ στα κρανία.

Στην ίδια πόλη βρίσκεται κι ο Φρανκ, ένας μοναχικός ιδιοκτήτης μαγαζιού με κούκλες για βιτρίνες, που η ζωή του αλλάζει όταν μια νεαρή καλλιτέχνιδα, η Αν, του ζητάει βοήθεια για τη νέα της έκθεση.

Καθώς η φιλία τους αναπτύσσεται, γίνεται φανερό πως κάτι το φονικό ξυπνάει μέσα στον Φρανκ.

Bαθμολογία 6.9/10


Upstream Color

Η σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας, μπλέκεται στον κύκλο ζωής ενός αγέραστου οργανισμού.

Η ταυτότητα γίνεται μια ψευδαίσθηση, καθώς αγωνίζονται να συγκεντρώσουν τα σκόρπια κομμάτια μιας καταρρέουσας ζωής.

Βαθμολογία 7.2/10


Not Easily Broken

Μετά από χρόνια διαφωνίας στο τι πραγματικά είναι αληθινή ευτυχία, επιτυχία και αγάπη, ο Ντέιβ και η Κλάρις Τζόνσον έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο στη σχέση τους.

Όταν η Κλάρις τραυματίζεται σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η φανερή αλήθεια ότι δεν χρειάζονται μόνο οι σωματικές της πληγές φροντίδα αλλά και κάτι παραπάνω εμφανίζεται στην επιφάνεια.

Όλα γίνονται πιο σοβαρά όταν η Κλαρίς αρχίζει να βλέπει έναν φυσικοθεραπευτή και ο ο Ντέιβ αναπτύσσει μία φιλική σχέση με την Τζούλι και τον έφηβο γιο της Μπραίσον.
Η αποδοχή και η τρυφερότητα που βρίσκει σε αυτούς ταρακουνάει την άποψη του για την οικογένεια και έναν σύντροφο.

Όσο ο πειρασμός έρχεται πιο κοντά στον Ντέιβ η σχέση τους περνάει μια κρίση!

Βαθμολογία 5.8/10

Knife Fight

Θα ψηφίζατε να κερδίσει κάποιος υποψήφιος πολιτικός που έχει προσωπικά ελαττώματα, αλλά ενεργούσε θετικά για κάποια εκατομμύρια ζωές;

Το ερώτημα πλανάται πάνω από τη ζωή του “αληθινά πιστού” Paul Turner (Rob Lowe), ένα άτομο με πολιτική αντίληψη που ελίσσεται έξυπνα από ένα σκάνδαλο στα δημόσια αξιώματα.

Με τη βοήθεια μιας λαμπρής νεαρής βοηθού (Jamie Chung) και ενός ελεεινού συνεργάτη (Richard Schiff), ο Turner γυρίζει σε κάθε κύκλο ειδήσεων και μια νέα έξυπνη δημοσιογράφο (Julie Bowen) για λογαριασμό των πελατών του: έναν κυβερνήτη του Κεντάκι μπλεγμένο σε ερωτοδουλειές (Eric McCormick), έναν γερουσιαστή της Καλιφόρνιας που πέφτει θύμα εκβιασμού (David Harbour), καθώς και μια ιδεαλίστρια γιατρό που έγινε κυβερνητική υποψήφια (Carrie-Anne Moss).

Όταν η άσχημη πλευρά του έργου του Turner αρχίζει να τον στοιχειώνει, μαθαίνει ότι ακόμη και στην πιο σκληρή μάχη, μερικές φορές θα πρέπει να πολεμά καθαρά.

Βαθμολογία 4.7/10


The Broken Circle Breakdown 2012

Το “The Broken Circle Breakdown” αφηγείται την ιστορία αγάπης μεταξύ της Ελίζ και του Ντιντιέ.

Η Ελίζ είναι ιδιοκτήτρια μαγαζιού με τατουάζ, και ο Ντιντιέ τραγουδάει και παίζει μπάντζο σε συγκρότημα μουσικής country. Ερωτεύονται με την πρώτη ματιά, παρά τις διαφορές τους.
Αυτός μιλάει, εκείνη ακούει, αυτός είναι ένας ιδεολόγος άθεος, αν και ταυτόχρονα αγαθός ρομαντικός.

Η ευτυχία τους ολοκληρώνεται με τη γέννηση της κόρης τους, Μέιμπελ. Όταν η κόρη τους όμως αρρωσταίνει βαριά, η αγάπη τους τίθεται σε ρίσκο.

Το “The Broken Circle Breakdown” είναι ένα έντονο μελόδραμα, γεμάτο πάθος και μουσική, για το πώς η αγάπη μπορεί να νικήσει τη μοίρα, και κάποιες φορές όχι.

(Βαθμολογία 7.8/10)

Ξημέρωμα

Ο Σαϊμίρ από την Αλβανία είναι εγκατεστημένος στη Θεσσαλονίκη από καιρό και ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί την Ηλέκτρα που είναι και κόρη του ιδιοκτήτη του συνεργείου στο οποίο εργάζεται.

Όταν ο μικρός αδερφός του Σαϊμίρ, Βίνι, έρθει στην Ελλάδα, ο Σαϊμίρ θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο του.

Ο Βίνι όμως είναι ανυπόμονος και πεπεισμένος ότι είναι φτιαγμένος για πιο φιλόδοξες καταστάσεις.

Πολύ γρήγορα η σύγκρουση των δυο αδερφών και των διαφορετικών κόσμων τους θα αλλάξει τις ζωές όλων με τρόπους που δεν έχουν επιστροφή.

House of Tolerance

Στις αρχές του 20ού αιώνα, ένας οίκος ανοχής ζει τις τελευταίες μέρες της ιστορίας του.

Οι συνήθειες των κοριτσιών, η δυναμική των μεταξύ τους σχέσεων, οι ιδιαιτερότητες της καθεμιάς από αυτές, τα μικρά ή μεγάλα δράματα που εκτυλίσσονται εντός των τειχών και φυσικά οι προετοιμασίες για την υποδοχή των πελατών συνοψίζουν μία ασυνήθιστα αποκαλυπτική ματιά που πέφτει πάνω σε αυτόν τον κλειστό γυναικείο μικρόκοσμο.

Sound Of My Voice

Η ταινία ακολουθεί ένα ζευγάρι, έναν δημοσιογράφο και μία κοπέλα, τον Πίτερ και την Λόρνα, που διερευνούν μια μυστική αίρεση της οποίας καθοδηγητής είναι μια κοπέλα (Μπριτ Μάρλινγκ) που ισχυρίζεται ότι ήρθε από το μέλλον, από το έτος 2054.

Τα μέλη της κοινότητας φροντίζουν την αρχηγό τους, της παρέχουν τροφή, απολυμαίνουν συνεχώς το χώρο και της δίνουν αίμα για μετάγγιση.

Σκοπό έχουν να τους ξεσκεπάσουν και να αποδείξουν ότι όλα είναι μια πλάνη..

Virginia

Ένας σερίφης χάνει τα λογικά του, όταν βλέπει την κόρη του να ερωτεύεται το γιο μιας πανέμορφης, αλλά ψυχικά διαταραγμένης γυναίκας, με την οποία έχει δεσμό περίπου δύο δεκαετίες…

What if...

15 χρόνια πριν, ο Μπεν Γουόκερ άφησε την κοπέλα του και το ιερατείο για μια ευκαιρία καριέρας. Τώρα που είναι επιτυχημένος κι ευκατάστατος με μια γυναίκα-έπαθλο στο πλάι του, τον επισκέπτεται ένας άγγελος.

Σκοπός του αγγέλου είναι να δείξει στον Μπεν πώς θα ήταν η ζωή του αν είχε πάρει διαφορετική τότε απόφαση.

The Black Dahlia / Η Μαύρη Ντάλια

Μία ιστορία έρωτα, διαφθοράς, άπληστων συμφερόντων και αμαρτίας εκτυλίσσεται παράλληλα με την προσπάθεια διαλεύκανσης του βάναυσου φόνου μίας νεαρής στάρλετ του Χόλιγουντ.

Η αληθινή ιστορία της δολοφονίας της “Μαύρης Ντάλιας” (που μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί) συντάραξε και καθήλωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες το 1947 και παραμένει συγκλονιστική ακόμα και τώρα.


Δύο αστυνομικοί, ο Λι Μπλάνσαρντ και ο Μπάκι Μπλέιχερτ αναλαμβάνουν την έρευνα γύρω από τη δολοφονία της νεαρής ηθοποιού Ελίζαμπεθ Σορτ.

Καθώς βυθίζονται όλο και περισσότερο στο μυστήριο του αποτρόπαιου εγκλήματος, ο ένας από τους δύο μαθαίνει ότι η φίλη του μπορεί να είχε σχέσεις με το θύμα, ενώ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η διαφθορά βρίσκεται μέσα στις τάξεις της αστυνομίας.

Love Is All You Need

Η Ντρίχολμ υποδύεται μια γυναίκα που παλεύει με το γάμο της ενώ παράλληλα μάχεται με τον καρκίνο, ενώ ο Μπρόσναν υποδύεται έναν μοναχικό χήρο. 

Το δίδυμο συναντιέται τυχαία όταν και οι δύο ταξιδεύουν για ένα γάμο, πιο συγκεκριμένα το γάμο των παιδιών τους. 

Όπως συμβαίνει συνήθως σε ρομαντικές κωμωδίες, οι χαρακτήρες τους αρχικά θα συγκρουστούν, αλλά αργότερα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα τους.

(Βαθμολογία 6.7/10)

Σκηνοθεσία: Susanne Bier
Σενάριο: Anders Thomas Jensen, Susanne Bier, Anders Thomas Jensen
Πρωταγωνιστές: Pierce Brosnan, Kim Bodnia, Trine Dyrholm, Paprika Steen

Game of Thrones

Το Game of Thrones είναι μία αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας,η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου. Η προβολή της άρχισε στις 17 Απριλίου 2011 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο,ενώ οι τηλεθεατές ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το IMDb είναι η δεύτερη καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών,γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών,τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές

Iron Man 3 2013

Ο Τόνι Σταρκ χρησιμοποιεί την ευφυΐα του για να πολεμήσει αυτούς που κατέστρεψαν την ιδιωτική του ζωή και σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τον πιο ισχυρό εχθρό που συνάντησε ποτέ, τον Mandarin. 

(Βαθμολογία 7,8/10)

Director: Shane BlackStars: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle

Dark Skies

H γαλήνια προαστιακή ζωή της οικογένειας Barret θα συγκλονιστεί από μια σειρά κλιμακούμενων και ανησυχητικών γεγονότων, καθώς συνειδητοποιούν ότι μια τρομακτική και θανάσιμη δύναμη τους κυνηγάει.

21 & Over 2013

Η νύχτα πριν από τις μεγάλες εξετάσεις τοης Ιατρικής σχολής, ένας πολλά υποσχόμενος μαθητής γιορτάζει τα 21α γενέθλιά του με τους δύο καλύτερους φίλους του.

 (Βαθμολογία 5,6/10)

Directors: Jon Lucas, Scott Moore
Writers: Jon Lucas, Scott Moore
Stars: Miles Teller, Justin Chon, Sarah Wright

The Notebook

Η καλύτερη αγάπη είναι αυτή που ξυπνά την ψυχή και μας οδηγεί ψηλά. Ανάβει φωτιές στην καρδιά και γαληνεύει τις ψυχές μας"
Το ημερολόγιο ακολουθεί το ταραγμένο ταξίδι δυο νεαρών εραστών, του Νόα και της Άλι οι οποίοι μπλέκουν σε ένα παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα και μετά από
χρόνια χωρισμού, τον οποίο προκάλεσαν οι διαφορετικές κοινωνικές τους τάξεις και ο Δεύτερος παγκόσμιος Πόλεμος, βρίσκονται αναπάντεχα ξανά μαζί.

Hitman 2007

Ο Πράκτορας 47 είναι πληρωμένος δολοφόνος, δουλεύει για το Πρακτορείο και σκοτώνει για μετρητά. Όταν όμως παγιδεύεται σε μια πολιτική πλεκτάνη, καταλήγει να καταδιώκεται από την Ίντερπολ και το Ρωσικό Στρατό, ενώ ταξιδεύει στην Ανατολική Ευρώπη. Για να επιβιώσει θα πρέπει να ανακαλύψει ποιοι τον έχουν παγιδεύσει και γιατί θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωσή του όμως είναι η εμφάνιση συνείδησης και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που προκύπτουν από τη γνωριμία του με ένα όμορφο τραυματισμένο κορίτσι.

(Βαθμολογια 6,2/10)

Director: Xavier Gens
Writer: Skip Woods
Stars: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko

Prosecuting Casey Anthony

“O Εισαγγελέας Casey Anthony” αποκαλύπτει μια ιστορία εγκλήματος που συγκλόνισε ολόκληρο το έθνος.

Αναζήτηση Ταινιών

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger