Recent Movies

Kauwboy 2012

Η Jojo, ένα 10χρονο κορίτσι αντιμετοπίζει μια δύσκολη ζωή στο σπίτι.. από έναν ασταθές πατέρα και μια μητέρα που 
συνέχεια απουσιάζει. Έτσι βρίσκει παρηγοριά σε μια καρακάξα...

Σκηνοθεσία: Boudewijn Koole

Σενάριο: Boudewijn Koole, Jolein Laarman
Ηθοποιοί: Rick Lens, Loek Peters, Cahit Olmez, Susan Radder

CREW 2 CREW 2012

O Lucas φτιάχνει μια ομάδα χορού και ταξιδεύει στον κόσμο.Βλέπει όμως τον εαυτό του να είναι διχασμένος ανάμεσα στη ζωή που ξέρει και την ευκαιρία να κάνει κάτι περισσότερο. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Mark Bacci
ΣΕΝΑΡΙΟ : Mark Bacci (screenplay), John Credico
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Kate Nauta, Jordan Bridges, Louise Linton

Pain & Gain (2013)

Το Pain and Gain αναφέρεται σε δύο παθιασμένους bodybuilders, που αποφασίζουν να κάνουν μια απαγωγή με εκβιασμό, που όμως δεν πάει τόσο καλά όσο το είχαν σχεδιάσει. Η υπόθεση βασίζεται σε πραγματική ιστορία η οποία είχε συμβεί στο Μαΐάμι τη δεκαετία του ’90 και που ο Michael Bay προσπαθούσε να την γυρίσει για πολλά χρόνια. Το σενάριο είναι των Stephen McFeely και Christopher Markus που έχουν γράψει τα σενάρια και των ταινιών The Chronicles of Narnia, Captain America και των επερχόμενων Captain America: The Winter Soldier καιThor: The Dark World, ενώ στην παραγωγή είναι ο ίδιος ο Michael Bay. Στους βασικούς ρόλους είναι ο Mark Wahlberg και ο Dwayne Johnson (The Rock), ενώ μαζί τους θα είναι και ο Anthony Mackie με τον Ed Harris.

Thale 2012

Το «Thale» είναι μια μεγάλου μήκους ταινία βασισμένη σε ένα μυθικό χαρακτήρα στις βόρειες λαογραφίες, που ονομάζεται «huldra». Σύμφωνα με το μύθο ένα huldra είναι ένα όμορφο πλάσμα με γυναικεία χαρακτηριστικά που ζει βαθιά μέσα στο δάσος. Λέγεται ότι σαγηνεύει τους άνδρες που πάνε μέσα στο δάσος με ένα ξερό και όμορφο τραγούδι, και ποτέ δεν επιστρέφουν στο χωριό τους. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα huldra από την ουρά της αγελάδας.

Fast & Furious 6 2013 [Bluray 720p - Greek Subs] (Βαθμολογία 8.0/10)

Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή. 

Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης, μέχρι σήμερα, νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, γι' αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή...

Σκηνοθέσία: Justin Lin
Σενάριο: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Πρωταγωνιστές: Ντουέιν Τζόνσον, Vin Diesel, Paul Walker

The Killer Inside Me 2010 (Βαθμολογία 6.5/10)

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του θρυλικού συγγραφέα παλπ ιστοριών, Τζιμ Τόμσον, η κινηματογραφική μεταφορά του «The Killer Inside Me», από τον Μάικλ Γουίντερμπότομ, αφηγείται την ιστορία ενός όμορφου, γοητευτικού και σεμνού βοηθού σερίφη μιας μικρής πόλης, του Λου Φορντ.
Ο Λου έχει ένα κάρο προβλήματα.
Προβλήματα σχέσεων. Προβλήματα με το νόμο.
Έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό δολοφονηθέντων στο δικής του δικαιοδοσίας κομμάτι του Δυτικού Τέξας.
Όπως και το γεγονός ότι είναι σαδιστής, ψυχοπαθής και δολοφόνος. Όταν οι υποψίες αρχίζουν να στρέφονται προς τα εκείνον, είναι απλά θέμα χρόνου πριν ξεμείνει από άλλοθι.
Όμως, στο άγριο, ψυχρό, σκοτεινότερο από νουάρ σύμπαν του Τόμσον, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Κι όπως θα αποδειχθεί, αυτοί που κυνηγούν τον Λου, μπορεί και να έχουν ένα δικό τους μυστικό

Σκηνοθεσία: Michael Winterbottom
Σενάριο: John Curran, Jim Thompson
Πρωταγωνιστές: Casey Affleck, Kate Hudson, Jessica Alba, Ned Beatty

The Tower 2012 (Βαθμολογία 6.4/10)

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και στους πολυτελείς Δίδυμους Πύργους Τάουερ Σκάι, οι ένοικοι και το προσωπικό, ετοιμάζονται για το διάσημο Χριστουγεννιάτικο πάρτι. 
Κανείς δεν φαντάζεται όμως ότι το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο πάρτι θα καταλήξει σε μια πύρινη λαίλαπα, όταν ένα από τα ελικόπτερα που βοηθούν στην παράσταση, θα πέσει πάνω στον ένα πύργο εξαιτίας των δυνατών ανέμων. 
Τώρα ο Λι Ντε Χο που είναι υπεύθυνος συντήρησης των Πύργων και ο Πυραγός Κανγκ Γιονγκ Γκι, θα πρέπει να βρουν τρόπο να απεγκλωβίσουν τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στην πύρινη φυλακή...

Σκηνοθεσία: Ji-hoon Kim
Σενάριο: Sang-don Kim
Πρωταγωνιστές: Mina Cho, Sang-kyung Kim, Sul Kyung-gu

Assault on Wall Street 2013 (Βαθμολογία 6,0/10)

Ο Τζιμ είναι ένας μέσος Νεοϋρκέζος που ζει μια ήσυχη ζωή με μια καλοπληρωμένη δουλειά και μια αγαπημένη οικογένεια. Ξαφνικά, όλα αλλάζουν όταν η οικονομία καταρρέει, με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά του, το σπίτι και την γυναίκα του. Με θυμό και οργή, ο Τζιμ ξεσπά και αποφασίζει να φτάσει στα άκρα αναζητώντας εκδίκηση για την χαμένη του ζωή.

Director: Uwe Boll
Stars: Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong

Ο Βράχος - The Rock 1996 (Βαθμολογία 7.5/10)

Μια ομάδα Αμερικάνων πεζοναυτών καταλαμβάνει τη φυλακή του Αλκατράζ και κρατούν ομήρους 81 τουρίστες.
Αρχηγός τους είναι ένας πρώην στρατηγός του αμερικανικού στρατού, που όλα τα χρόνια της καριέρας του εκτελούσε τις αποστολές που του ανέθεταν με επιτυχία, χάνοντας κάθε φορά δικούς του στρατιώτες, χωρίς όμως όλα αυτά να αναγνωρίζονται από τους ανώτερους του.
Έχοντας προσπαθήσει πολλές φορές να αποδοθεί η τιμή και η αναγνώριση που αξίζει σε όλους αυτούς που χάθηκαν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα.
Απειλεί να εξαπολύσει στο Σαν Φρανσίσκο ένα ισχυρό βιολογικό όπλο, ένα θανατηφόρο αέριο, αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα του και αν δεν του δώσουν 100 εκατομμύρια δολάρια σαν αποζημίωση.
Για να τον αντιμετωπίσουν, χρειάζεται κάποιος που να γνωρίζει καλά τη φυλακή του Αλκατράζ και αυτός δεν είναι άλλος από τον μόνο άνθρωπο που μπόρεσε ποτέ να αποδράσει από ‘κει μέσα.
Βοηθός του σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι και ένας ειδικός στα χημικά όπλα που δουλεύει για το FBI.

Σκηνοθεσία: Michael Bay
Σενάριο: David Weisberg , Douglas Cook
Πρωταγωνιστές: Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris

Επικίνδυνες Παρέες - Knight and Day 2010 (Βαθμολογία 6.9/10)

Κεντρικός άξονας της ιστορίας είναι η συνάντηση ενός μυστικού πράκτορα με μια γυναίκα, η οποία ήταν πάντα άτυχη με τους άντρες. 

Ο συνδυασμός δράσης και κωμωδίας ήταν που κέντρισε το ενδιαφέρον των λαμπερών πρωταγωνιστών, ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ο Τζέιμς Μάνγκολντ (Walk the Line, 3:10 to Yuma).

Σκηνοθεσία: James Mangold
Σενάριο: Patrick O’ Neill
Πρωταγωνιστές: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard

Interview With A Hitman 2012 (Βαθμολογία 5,3/10)

Ένας καλοπληρωμένος εκτελεστής επιστρέφει για να σβήσει το παρελθόν του και τελικά ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει αναστατώσει το μέλλον του.
Σκηνοθεσία: Perry Bhandal
Σενάριο: Perry Bhandal
Ηθοποιοί: Luke Goss, Caroline Tillette, Stephen Marcus, Danny Midwinter

The Power of Few 2013 (Βαθμολογία 5,1/10)

Είκοσι μόλις λεπτά ενός απογεύματος στη Νέα Ορλεάνη, για πέντε ασυνήθιστους χαρακτήρες που αλληλοσυνδέονται χωρίς να το γνωρίζουν με μια απίστευτη επιχείρηση λαθρεμπορίου, καθώς μια θρησκευτική συνομωσία συγκρούεται με το καθημερινό έγκλημα. Ανάμεσα στους ήρωες: κατάσκοποι, θρησκομανείς, αστυνομικοί και γερά οπλισμένοι νέοι.

Director: Leone Marucci
Writer: Leone Marucci
Stars: Christopher Walken, Christian Slater, Q'orianka Kilcher

American Gangster 2007 (Βαθμολογία 8.0/10)

Την δεκαετία του 70 στην Αμερική, ένας ντετέκτιβ προσπαθεί να ξεσκεπάσει την αυτοκρατορία ναρκωτικών του Φρανκ Λούκας, ενός βαρόνου ηρωίνης από το Μανχάταν, ο οποίος φέρνει τα ναρκωτικά στην χώρα μέσα σε φέρετρα στρατιωτών που επιστρέφουν από τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Σενάριο: Steven Zaillian, Mark Jacobson
Πρωταγωνιστές: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor

Tactical Force 2011 (Βαθμολογία 4.8/10)

Μία εκπαιδευτική άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας (SWAT) του Λος Άντζελες, θα πάρει εντελώς αναπάντεχη τροπή όταν η ομάδα των αστυνομικών θα βρεθεί ξαφνικά άοπλη ανάμεσα σε δύο αντίπαλες συμμορίες που ξεκαθαρίζουν τις διαφορές τους σε ένα εγκαταλελειμμένο και ερημικό χώρο...

Σκηνοθεσία: Adamo P. Cultraro
Σενάριο: Adamo P. Cultraro
Πρωταγωνιστές: Michael Jai White, Steve Austin, Michael Shanks, Lexa Doig

5 Days of War 2011 (Βαθμολογία 5.8/10)

Μία δραματική ιστορία με φόντο την εισβολή των Ρώσων στην Γεωργία το 2008, όπου ένας πολεμικός ανταποκριτής, ο κάμεραμαν του και μία κοπέλα από την περιοχή, θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν ενώ τριγύρω τους ο πόλεμος μαίνεται ανεξέλεγκτος.

Σκηνοθεσία: Renny Harlin
Σενάριο: Mikko Alanne, David Battle
Πρωταγωνιστές: Rupert Friend, Emmanuelle Chriqui, Richard Coyle

Ληστεία αλά Ιταλικά - The Italian Job 2003 (Bαθμολογία 7.3/10)

Ο Τσάρλι και η συμμορία του κάνουν μια θεαματική ληστεία χρυσού στη Βενετία, αλλά προδίδονται από έναν δικό τους άνθρωπο.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Τσάρλι είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του, σχεδιάζοντας να ληστέψει μέρα μεσημέρι τον πρώην συνεργάτη του και να διαφύγει από τους πολυσύχναστους δρόμους του Λος 'Αντζελες την ώρα της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής.

Ριμέικ της ομώνυμης βρετανικής αστυνομικής κομεντί, με τα θρυλικά mini cooper να κλέβουν και πάλι την παράσταση.
Η ταινία έχει τη δική της υπόσταση και βλέπεται ευχάριστα.

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι
Πρωταγωνιστές: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Εντουαρντ Νόρτον, Σαρλίζ Θερόν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέισον Στέιθαμ

Valhalla Rising 2009 (Βαθμολογία 6.1/10)

1000 μ.Χ.

Για χρόνια, ένας μονόφθαλμος και μουγγός πολεμιστής με υπερφυσικές δυνάμεις βρίσκεται κρατούμενος, παλεύοντας για να κρατηθεί στη ζωή.

Με τη βοήθεια ενός αγοριόυ, θα καταφέρει να σκοτώσει τους αιχμαλωτές του και μαζί να δραπετεύσουν, ξεκινώντας μια νέα Οδύσσεια σε μια άγνωστη χώρα.

Σκηνοθεσία: Nicolas Winding Refn
Σενάριο: Roy Jacobsen, Nicolas Winding Refn
Πρωταγωνιστές: Mads Mikkelsen, Alexander Morton, Stewart Porter, Maarten Stevenson

Parker 2013 (Βαθμολογία 6.7/10)

Ο Parker (Jason Statham) ένας κλέφτης με μοναδικό επαγγελματικό ήθος (κλέβει από ανθρώπους που έχουν αποκτήσει τα λεφτά από βρωμοδουλειές και έχουν πλεόνασμα) στη τελευταία ληστεία που συμμετείχε έπεσε θύμα προδοσίας από τους συνεργούς του που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν.

Ο Parker όμως έζησε και με νέα ταυτότητα και με σύμμαχο του την όμορφη Leslie (Jennifer Lopez) προσπαθεί να εκδικηθεί παίρνοντας τα χρήματα από τη τελευταία ληστεία των πρώην συνεργών του.

Σκηνοθεσία: Taylor Hackford
Σενάριο: John J. McLaughlin, Donald E. Westlake
Πρωταγωνιστές: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis

Ο Βετεράνος - The Veteran 2011 (Βαθμολογία 6.3/10)

Ο αληθινός στρατιώτης δεν φεύγει ποτέ από το πεδίο μάχης..
Ο στρατιώτης Ρόμπερτ Μίλερ επιστρέφει από τον πόλεμο του Αφγανιστάν και δυσκολεύεται με την κοινωνική του επανένταξη.

Μένοντας σε μια βίαιη γειτονιά εργατικών κατοικιών, πιάνει δουλειά ως μυστικός ντετέκτιβ και σύντομα αποκτά εμμονή με μία ομάδα τοπικών γκάνγκστερ που εμπλέκονται σε μια τρομοκρατική σπείρα.

Αφού συλλέξει αρκετές πληροφορίες, ο Ρόμπερτ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σκοτώσει τους γκάνγκστερ, σε ένα αιματηρό κυνήγι της δικαιοσύνης, με τρομακτικές συνέπειες...

Drive Angry

Ο Μίλτον δραπετεύει από την κόλαση για να κυνηγήσει αυτούς που σκότωσαν την σύζυγό του και την κόρη του.
Έχει στη διάθεσή του τρεις μέρες προτού εκείνοι θυσιάσουν τη μικρή εγγονή του όταν το φεγγάρι γίνει πανσέληνος. 
Στο πλευρό του βρίσκεται η Πάιπερ, μια νεαρή σέξι σερβιτόρα η οποία, με το γρήγορο αυτοκίνητο του πρώην της, βοηθάει τον Μίλτον να καταδιώξει τον Τζόνα Κινγκ και τη θανάσιμη ομάδα του. 
Στο κατόπι τους όμως είναι το δεξί χέρι του Διαβόλου, που σκοπό έχει να γυρίσει τον Μίλτον πίσω στην κόλαση…

The Tourist

Ο Φρανκ (Τ.Ντεπ) είναι ένας Αμερικανός τουρίστας ο οποίος επισκέπτεται την Ιταλία για να συνέλθει μετά από ένα αποτυχημένο έρωτα. Η Ελίζ (Α.Τζολί) είναι μία υπέροχη γυναίκα η οποία βρίσκεται στο δρόμο του ηθελημένα.
Με φόντο την μαγευτική Βενετία, ο Φρανκ επιδιώκει ένα νέο έρωτα, αλλά πολύ σύντομα ο ίδιος και η Ελίζ θα βρεθούν στο επίκεντρο μίας θύελλας ίντριγκας και κινδύνου.

Life Of Pi

Ο νεαρός Ινδός Πι Πατέλ είναι ο μοναδικός επιζών ενός ναυαγίου, ο οποίος διέσχισε τον ωκεανό σε μια βάρκα με συνεπιβάτιδα μια άγρια τίγρη.
Θα περιπλανηθεί με αυτήν την παράξενη συντροφιά για πολλούς μήνες στη θάλασσα πριν φθάσει στη σωτηρία.
Χρόνια αργότερα αφηγείται την απίστευτη ιστορία του σε έναν Καναδό συγγραφέα

Jack Reacher

O απόλυτα λαμπερός star Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ρόμπερτ Ντιβάλ και Ρόζαμουντ Πάικ σε μια περιπέτεια μυστηρίου και κατασκοπείας βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μπεστ-σέλερ του Λι Τσάιλντ σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Μακ Κουόρι, του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου της ταινίας Συνήθεις
Ύποπτοι, αλλά και των πρόσφατων ταινιών του Κρουζ Valkyrie και Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα.
Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας, ο Τζακ Ρίτσερ, πρώην αστυνομικός του στρατού, καλείται να καταδιώξει έναν εκπαιδευμένο ελεύθερο σκοπευτή που δολοφονεί πέντε άτομα, ύστερα από κατηγορηματική απαίτηση του τελευταίου (στον ρόλο θα δούμε τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Βέρνερ Χέρτσογκ που περνά για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες).
Όμως η σύλληψή του δεν σηματοδοτεί και το τέλος των δολοφονιών.
Μια καταιγιστική περιπέτεια, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο, καθώς οι σκηνές δράσης και οι ανατροπές διαδέχονται συνεχώς η μια την άλλη.

Get Carter

Η… αιματοβαμμένη καριέρα του στο Λος Άντζελες τον έχει αποξενώσει από την οικογένειά του.
Όταν όμως πληροφορείται τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του, ο πληρωμένος δολοφόνος Τζακ Κάρτερ, επιστρέφει στη γενέτειρά του, το Σιάτλ, για να παραστεί στην κηδεία.
Εκεί συναντά και πάλι την Γκλόρια, σύζυγο του αδελφού του και την κόρη τους, Ντορίν, που τον υποδέχονται με ψυχρότητα.
Όμως τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σιάτλ, ο Τζακ έρχεται σ’ επαφή με παλιούς γνωστούς και σύντομα αρχίζει να υποψιάζεται πως ο θάνατος του αδελφού του δεν ήταν ατύχημα, αλλά δολοφονία.
Όταν τελικά οι έρευνές του επιβεβαιώνουν τους φόβους του, ο Τζακ αποφασίζει να βρει τους δολοφόνους και να απονείμει δικαιοσύνη έτσι όπως μόνο αυτός γνωρίζει ενώ, παράλληλα, βρίσκει ανέλπιστη βοήθεια από την Ντορίν…

The Numbers Station

Ένας πρώην πράκτορας και η νεαρή γυναίκα που του είχαν αναθέσει για προστασία πρέπει να δώσουν αγώνα για να επιβιώσουν μετά από μια αιφνιδιαστική επίθεση.

Django Unchained

Δύο χρόνια πριν ξεσπάσει ο αμερικανικός εμφύλιος, ο Django, ένας μαύρος σκλάβος από τον Νότο (Jamie Foxx) συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων/οδοντίατρο Dr. King Schultz (Christoph Waltz), ο οποίος ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Brittles. Καθώς μόνο ο Django μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς, ο ανορθόδοξος Schultz συνεργάζεται μαζί του με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το πέρας της αποστολής. Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Schultz απελευθερώνει τον Django και οι δύο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν την καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών του νότου. Εντωμεταξύ ο Django ακονίζει τα μαχαίρια του για τον δικό του σκοπό: τη σωτηρία της Broomhilda (Kerry Washington), της γυναίκας του που έχασε σε σκλαβοπάζαρο πριν από καιρό. Η έρευνα του Django και του Schultz τους οδηγεί στον Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), τον ιδιοκτήτη της “Candyland” μιας κακόφημης φυτείας, όπου οι σκλάβοι παλεύουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου. Η παρουσία των δύο πρωταγωνιστών τραβάει την προσοχή του Stephen (Samuel L.Jackson), που είναι ο έμπιστος του Candie. Ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω τους και οι δυο σύντροφοι θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη θυσία και την επιβίωση.

Argo

Στις 4 Νοεμβρίου του 1979, καθώς η επανάσταση στο Ιράν φτάνει στην κορύφωσή της, μια ομάδα Ιρανών στρατιωτών εισβάλει στην Αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατά όμηρους 52 Αμερικανούς. Μέσα στον πανικό, έξι Αμερικανοί καταφέρνουν να διαφύγουν και να βρουν καταφύγιο στην κατοικία του Καναδού πρέσβη. Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να θανατωθούν, ο ειδικός «απομακρύνσεων» της CIA Τόνι Μέντεζ (Άφλεκ) καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο προκειμένου να τους φυγαδεύσει με ασφάλεια από την χώρα. Το σχέδιο είναι τόσο παράτολμο που μόνο σε ταινία θα μπορούσε κανείς να το δει.

Agora

Ένα ιστορικό δράμα που εκτυλίσσεται στη Ρωμαϊκή Αίγυπτο, σχετικά με έναν σκλάβο που γίνεται στο αυξανόμενο κύμα του Χριστιανισμού με την ελπίδα της επιδίωξης της ελευθερίας, ενώ, επίσης, να ερωτευτεί με τον κύριό του, το διάσημο γυναικείο φιλοσοφία και τα μαθηματικά καθηγητής Υπατία της Αλεξάνδρειας.

Machete


H ταινία μας μιλάει για τις περιπέτειες του Machete Cortez, τον θείο των διάσημων Spy Kids, ο οποίος είναι ένας Μεξικανός αστυνομικός. Ωστόσο σε μια επιχείρηση των μεξικανικών αρχών, ο ίδιος προδίδεται από τον διοικητή του που τον "πουλάει" στον μισητό του εχθρό και μεγάλο έμπορο ναρκωτικών, Rogelio Torres. 3 χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, ο Machete δεν έχει ξεχάσει και με τις φιλίες που αρχίζει και αποκτάει φτάνει όλο και πιο κοντά στο να πάρει εκδίκηση από τον Rogelio αλλά και τον "πουλημένο" πλέον δήμαρχο του Τέξας, McLaughlin.. Ωστόσο ο ίδιος σύντομα θα διαπιστώσει πως δεν είναι η μόνη απειλή που τον περιτριγυρίζει
Machete (2010)


Είδος Ταινίας: Δράση, θρίλερ 

Σκηνοθέτης: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez
Ηθοποιοί: Danny Trejo, Michelle Rodriguez,Robert De Niro

Defiance

Τρία αδέρφια αφήνουν την Πολωνία που βρίσκεται υπό ναζιστική κατοχή και καταφεύγουν σε ένα δάσος της Λευκορωσίας. Εκεί θα συγκροτήσουν ένα χωριό μαζί με Ρώσους πολεμιστές και όλοι μαζί θα προστατεύσουν τις ζωές εκατοντάδων Εβραίων.


Είδος Ταινίας: Πολεμικές, Δράση, Δράμα, Ιστορικές
Σκηνοθέτης: Edward Zwick
Ηθοποιοί: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell

Blitz

Ο Τζέισον Στέιθαμ (The Bank Job, Snatch) ηγείται του καστ, ως ο σκληροτράχηλος και ασυμβίβαστος ντετέκτιβ Μπραντ. Στο πλευρό του έχει έναν μάλλον αταίριαστο συνεργάτη, τον αστυνόμο Πόρτερ Νας που ενσαρκώνει ο Πάντι Κονσιντάιν (The Bourne Ultimatum). Το καστ συμπληρώνουν ο υποψήφιος για Bafta και Tony, Έινταν Γκίλεν (The Wire) και ο υποψήφιος για Bafta, Ντέιβιντ Μόρισεϊ (Captain Corellis Mandolin, State of Play, Nowhere Boy). 


Παραγωγή: 2011 
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Έγκλημα 
Σκηνοθέτης: Elliott Lester 
Ηθοποιοί: Jason Statham, Paddy Considine and Aidan Gillen..

The Mechanic

Arthur Bishop (Jason Statham) είναι ένας «μηχανικός» - ένας ελίτ δολοφόνος με έναν αυστηρό κώδικα και μοναδικό ταλέντο για καθαρή εξάλειψη στόχων. Είναι μια δουλειά που απαιτεί επαγγελματική τελειότητα και απόλυτη απόσπαση, και ο Bishop είναι ο καλύτερος στο είδος. Αλλά όταν ο μέντορας του και στενός φίλος Harry (Donald Sutherland) δολοφονείται, ο Bishop είναι κάθε άλλο παρά ανεξάρτητος. Επόμενη αποστολή του είναι αυτοεπιβαλλόμενη - θέλει τους υπεύθυνους νεκρούς. Η αποστολή του μεγαλώνει όταν  περιπλέκεται ο γιος του Χάρι Steve (Ben Foster), τον προσεγγίζει με τον ίδιο εκδικητικό στόχο και μια αποφασιστικότητα να μάθει την τέχνη του Bishop. Ο Bishop πάντα ενεργούσε μόνος του, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη του στο γιο του Χάρι. Ένας μεθοδικός δολοφώνος παίρνει έναν παρορμητικό μαθητή βαθιά στον κόσμο του και μια θανατηφόρα σύμπραξη γεννιέται. Όμως, στην αναζήτηση του τελικού τους στόχου, απάτες απειλούν να έρθουν στην επιφάνεια και εκείνοι που ανέλαβαν να διορθώσουν τα προβλήματα γίνονται οι ίδιοι τα προβλήματα.

The Company Men 2010 (Bαθμολογία 7.0/10)

Στο “The Company Men” Το Αμερικάνικο όνειρο για τον Bobby Walker (Ben Affleck) είχε εκπληρωθεί: καλή δουλειά, όμορφη οικογένεια γυαλιστερή πόρσε στο γκαράζ. 

Όμως τα όνειρα δε κρατούν πολύ. 
Ο εφιάλτης της μείωσης υπαλλήλων από τις εταιρείες κολοσσούς είναι καθημερινός για χιλιάδες εργαζόμενους έτσι ο Bobby μαζί με δύο φίλους και συνεργάτες, Phil Woodward (Chris Cooper) και Gene McClary (Tommy Lee Jones), βρίσκονται ξαφνικά άνεργοι. 

Οι τρεις άντρες πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τις ζωές τους σαν άντρες, σύζυγοι και πατεράδες.

Σκηνοθεσία: John Wells
Σενάριο: John Wells
Πρωταγωνιστές: Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Chris Cooper

To the Wonder 2012 (Βαθμολογία 6,5/10)

Στο απόγειο του έρωτά τους, ο Νιλ (Μπεν Άφλεκ) και η Μαρίνα (Όλγκα Κουριλένκο), επισκέπτονται το παραμυθένιο νησάκι Μον Σεν-Μισέλ, που στη Γαλλία είναι γνωστό και ως «Το Θαύμα». 
Κατά την επιστροφή τους στην Οκλαχόμα όμως, τα προβλήματα αρχίζουν: η Μαρίνα γνωρίζει έναν ιερέα, εξόριστο συμπατριώτη, που παλεύει με την πίστη του (Χαβιέ Μπαρδέμ), ενώ ο Νιλ επανασυνδέεται με μια παιδική του φίλη, την Τζέιν (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς). Μια εξερεύνηση του έρωτα στις πολλές μορφές του, και επίσημη συμμετοχή στα φεστιβάλ Βενετίας και Τορόντο.

Director: Terrence Malick
Stars: Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams

Οι Εποχές του Έρωτα - The ages of love 2011 (Βαθμολογία 5.8/10)

Mια σπονδυλωτή ιστορία για τον έρωτα.
Τρεις αυτοτελείς ιστορίες με πρωταγωνιστές έναν φιλόδοξο δικηγόρο, έναν μεσήλικα τηλεοπτικό παρουσιαστή και έναν ώριμο ιστορικό περιγράφουν τις διαφορετικές εποχές του έρωτα.
Ένας νεαρός δικηγόρος ταξιδεύει σε χωριό της επαρχίας για να πείσει ηλικιωμένο ζεύγος να πουλήσει το σπίτι του και ερωτεύεται την πλανεύτρα του χωριού.
Ένας παντρεμένος παρουσιαστής ειδήσεων γνωρίζει ψυχίατρο σε πάρτι που τον ξελογιάζει και πέφτει σε απίστευτους μπελάδες.
Ένας ηλικιωμένος καθηγητής ιστορίας ξανανιώνει όταν γνωρίζει την χυμώδη κόρη του κολλητού του, που του κάνει τα γλυκά μάτια. 
Τρεις άντρες σε διαφορετικές περιόδους της ζωής τους χτυπιούνται από τα βέλη του φτερωτού θεού.

Σκηνοθεσία: Giovanni Veronesi
Σενάριο: Ugo Chiti, Giovanni Veronesi
Πρωταγωνιστές: Robert De Niro, Monica Bellucci, Carlo Verdone

Dear John 2010 (Βαθμολογία 6.3/10)

Ο Τζον Τάιρι (Τσάνινγκ Τέιτουμ), είναι ένας γοητευτικός στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων. 
Στην άδειά του επισκέπτεται τον πατέρα του στη Νότια Καρολίνα. 
Ο Τζον και η Σαβάνα προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, αλλά όταν συναντηθούν τυχαία στην παραλία, θα αισθανούν αμέσως την αμοιβαία έλξη. 
Η συνάντησή τους θα οδηγήσει σε δύο εβδομάδες θυελώδους έρωτα και τα αισθήματά τους γρήγορα θα βαθύνουν σε μια παθιασμένη, ολοκληρωτική σχέση. 
Οταν ο Τζον θ’ αναγκαστεί να επιστρέψει στο μέτωπο και η Σαβάνα στο πανεπιστήμιο, υπόσχονται ότι θα γράφουν ο ένας στον άλλον. 
Μέσα από μια συνεχόμενη σειρά γραμμάτων, η αγάπη τους εξακολουθεί ν’ ανθίζει, όσο ξεδιπλώνεται μια βαθιά ρομαντική ερωτική ιστορία, για τους πρώτους έρωτες και τις δεύτερες ευκαιρίες.

Σκηνοθεσία: Lasse Hallström
Πρωταγωνιστές: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins

The Girl and Death - Het Meisje en de Dood 2012 (Βαθμολογία 5.9/10)

Μας αφηγείται την δυνατή αγάπη του Νικολάι και της Elise.
Μια αγάπη που παρεμποδίζεται από την απειλή του υλισμού, του πλούτου και του θανάτου

Σκηνοθεσία: Jos Stelling
Σενάριο: Jos Stelling, Bert Rijkelijkhuizen
Πρωταγωνιστές: Sylvia Hoeks, Dieter Hallervorden, Renata Litvinova
Χώρα Παραγωγής: Ολλανδία

500 Μέρες με τη Σάμερ 2009 (Bαθμολογία 8.0/10)

Αν και ζει στην σύγχρονη κυνική εποχή, ο Τομ πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Η Σάμερ δεν πιστεύει ούτε στο ελάχιστο σε οποιαδήποτε μορφή έρωτα, αλλά αυτό δεν σταματάει τον Τομ από το να προσπαθεί αδιάκοπα να κερδίσει την καρδιά της.

Και να την πείσει πως υπάρχει το είδος του έρωτα που έχει τη δύναμη να συνταράξει την καρδιά και να συγκλονίσει τον κόσμο ενός ανθρώπου…

Σκηνοθεσία: Marc Webb
Σενάριο: Scott Neustadter, Michael H. Weber
Πρωταγωνιστές: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Moretz

What's Your Number? 2011 (Βαθμολογία 5.9/10)

Η Άλι διαβάζει ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο κάθε γυναίκα που είχε είκοσι ή περισσότερους συντρόφους στη ζωή της, έχει πολλές πιθανότητες να μείνει για πάντα εργένισσα.

Αφού μετράει τους άντρες της ζωής της, η Άλι αρχίζει να χάνει κάθε ελπίδα πως μια μέρα θα παντρευτεί.

Αφού ορκίζεται πως δεν θα ξεπεράσει τον τρέχοντα αριθμό, ζητά τη βοήθεια του γοητευτικού της γείτονα για να εντοπίσει τους πρώην της και να δει μήπως της ξέφυγε “ο ένας”.

Σκηνοθεσία: Mark Mylod
Σενάριο: Gabrielle Allan, Jennifer Crittenden, Karyn Bosnak
Πρωταγωνιστές: Anna Faris, Chris Evans, Ari Graynor, Blythe Danner

Ο Ζωολογικός μας Κήπος - We Bought A Zoo 2011 (Βαθμολογία 7.2/10)

Ένας πατέρας, ο οποίος έχει μείνει χήρος, αγοράζει έναν ερειπωμένο ζωολογικό κήπο, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή.

Καθώς όμως έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητα εμπόδια για να καταφέρει να κρατήσει τον ζωολογικό κήπο ανοιχτό, πρέπει ταυτόχρονα να βρει το κουράγιο να αφοσιωθεί ξανά στα παιδιά του και στη νέα τους ζωή.

Σκηνοθεσία: Cameron Crowe
Σενάριο: Aline Brosh McKenna, Cameron Crowe, Benjamin Mee
Πρωταγωνιστές: Scarlett Johansson, Matt Damon, Elle Fanning, Carla Gallo

My Girlfriend's Boyfriend 2010 (Βαθμολογία 5.9/10)

Η ιστορία μια κοπέλας που βρίσκει την αληθινή αγάπη... Δύο φορές.
Η Jesse είναι μια γλυκιά και έξυπνη κοπέλα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον κ.Τέλειο μέχρι που "πέφτει" πάνω στον Ethan...

Σκηνοθεσία: Daryn Tufts
Σενάριο: Daryn Tufts, Daryn Tufts, Benji Smith
Πρωταγωνιστές: Alyssa Milano, Christopher Gorham, Beau Bridges, Michael Landes

Joey mini series (2004-2006)

Μετά από τους φίλους του που πάνε όλοι σε χωριστούς δρόμους, ο Joey Tribianni εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για το Χόλιγουντ για να συνεχίσει την καριέρα του με πλήρη απασχόληση. Η αδελφή του Τζίνα του αγοράζει ένα ωραίο διαμέρισμα, και ο ίδιος βρίσκει ένα νέο συγκάτοικο τον 20χρονο ανιψιό του Μιχαήλ (Gina τον έκανε όταν ήταν 16), ο οποίος είναι κυριολεκτικά ένας επιστήμονας πυραύλων. Η εξυπνάδα του Michael και η ευκολία του Joey με τους ανθρώπους τους επιτρέπει να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον όποτε μπορούν, και τους κάνει να περνούν τέλεια.

A Good Day to Die Hard (2013)

Ο αστυνομικός Τζον ΜακΚλέην (Bruce Willis) αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του. Ταξιδεύει μέχρι τη Μόσχα για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον αποξενωμένο και δύστροπο γιο του, Τζακ, (Jai Courtney) που ζει εκεί. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως ο γιος του είναι ένας άρτια εκπαιδευμένος πράκτορας της CIA με αποστολή να σταματήσει μια μεγάλη ληστεία πυρηνικών όπλων. Οι δυο ΜακΚλέηνς μάχονται και καταδιώκουν τον ρωσικό υπόκοσμο ανακαλύπτοντας μεθόδους που θα τους κάνουν ανίκητους.

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Η επίλεκτη ομάδα κομάντος των G.I. Joe (Global Integrated Joint Operating Entity), με αρχηγό τον Duke είναι γνωστή στα πέρατα της οικουμένης για τον αγώνα της ενάντια στη διαβολική τρομοκρατική οργάνωση Cobra που καθοδηγείται από ένα σκοτσέζο ντίλερ όπλων και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

Jack the Giant Slayer (2013)

Ένα σύγχρονο παραμύθι κατά το οποίο η μακροχρόνια ειρήνη μεταξύ ανδρών και γίιγάντων απειλείται, όταν ένας νέος αγρότης αναλαμβάνει μια αποστολή στο βασίλειο των γιγάντων ελπίζοντας στην διάσωση της πριγκίπισσας που έχει απαχθεί.
Βαθμολογία: 6.7/10 (10,927)

Σκηνοθεσία: Bryan Singer Σενάριο: Darren Lemke, Christopher McQuarrie, Dan Studney, Darren Lemke, David Dobkin Ηθοποιοί: Ewan McGregor, Nicholas Hoult, Bill Nighy, Ian McShane Πρεμιέρα (US): 01/03/13 Πρεμιέρα (GR): 04/04/13

Stoker (2013)

Όταν η Ίντια (Mία Γουασικόβσκα) χάσει τον πατέρα της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο θείος Τσάρλι (Μάθιου Γκούντι), του οποίου αγνοούσε την ύπαρξη, έρχεται να μείνει μαζί με την κοπέλα και την συναισθηματικά ασταθή μητέρα της (Νικόλ Κίντμαν). Λίγο μετά την άφιξή του η Ίντια αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας έχει απώτερα κίνητρα, αντί όμως να αισθανθεί οργισμένη ή φοβισμένη, το μοναχικό κορίτσι αρχίζει να τον ερωτεύεται τρελά.

Dead Man Down (2013)

Ο Βίκτορ είναι το δεξί χέρι ενός άρχοντα του υπόκοσμου, του Αλφόνς, ο οποίος παρακολουθεί τα μέλη της συμμορίας του να δολοφονούνται ένα προς ένα, ενώ κάποιος άγνωστος του στέλνει συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Εν μέσω αυτών των γεγονότων, ο Βίκτορ γνωρίζει τη Μπέατρις, μια μυστηριώδη Γαλλίδα, που ζει με τη μητέρα της σε ένα διαμέρισμα, ακριβώς απέναντι από το δικό του. Η έλξη του προς εκείνη αρχίζει και μεγαλώνει, όταν θα ανακαλύψει ότι δεν είναι αυτή που φαίνεται, αλλά ένα θύμα που αναζητά εκδίκηση και χρειάζεται απλά τη βοήθεια του. Σύντομα όμως ανακαλύπτει κι εκείνη, ότι ούτε ο Βίκτορ είναι ο άντρας που νόμιζε, αλλά ένας άντρας που αναζητά εκδίκηση για το θάνατο της οικογένειας του. Όταν οι δύο αυτοί πληγωμένοι κι εμμονικοί άνθρωποι έρθουν κοντά, η χημεία και η ένταση μεταξύ τους θα γεννήσει ένα βίαιο και καθαρτικό πλάνο εκδίκησης.

The Hangover Part III (2013)

Έχουν περάσει δύο χρόνια... Ο Phil (Bradley Cooper), ο Stu (Ed Helms) και ο Doug (Justin Bartha) ζουν ήσυχα με τις οικογένειές τους. Τα σημάδια των περιπετειών τους είναι καλά κρυμμένα: τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ και από τα άλμπουμ λείπουν όλες οι ένοχες φωτογραφίες. Η πηγή πολλών από τα δεινά τους, ο Mr. Chow (Ken Jeong) βρίσκεται πλέον σε μια φυλακή της Ταϊλάνδης και έτσι η παλιοπαρέα ζει μακριά από τις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας ή της Μπανγκόκ. Όμως ο τέταρτος της παρέας, ο Alan (Zach Galifianakis) αναζητά ακόμα σκοπό στη ζωή του. Μάλιστα έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και έχει αφήσει τις φυσικές του παρορμήσεις ελεύθερες. Αυτό πρακτικά σημαίνει παντελής έλλειψη αυτοπεριορισμού και κριτικής σκέψης. Μόνο που σύντομα θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια των κολλητών του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που εμφανίζεται ξαφνικά.

After Earth (2013)

Μια χιλιετία έχει περάσει από τότε που κατακλυσμικά φαινόμενα ανάγκασαν τους κατοίκους της γης να μετοικίσουν στον πλανήτη Nova Prime που έγινε το καινούργιο σπίτι της ανθρωπότητας. Εκεί επιστρέφει ο θρυλικός στρατιώτης Cypher Raige μετά από μια παρατεταμένη αποστολή για να επανασυνδεθεί με την αποξενωμένη οικογένειά του και κυρίως τον δεκατριάχρονο γιο του, Kitai. Ενώ πατέρας και γιος ταξιδεύουν σε έναν κοντινό πλανήτη, μια θύελλα αστεροειδών καταστρέφει το διαστημόπλοιό τους και συντρίβονται στον αφιλόξενο πλανήτη γη. Όσο ο Cypher αργοπεθαίνει στην καμπίνα του διαστημόπλοιου, ο Kitai πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρει τρόπο να σωθούν. Στην περιήγησή του στη γη θα συναντήσει νέα εξελιγμένα είδη κι ένα σκληρό εξωγήινο τέρας. Όλη του τη ζωή ο γιος ήθελε να είναι ένας σπουδαίος στρατιώτης σαν τον πατέρα του. Αυτή είναι η ευκαιρία του.

Αναζήτηση Ταινιών

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger