Recent Movies

The Croods (2013) [web 720p]

Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ (Νίκολας Κέιτζ) σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι (Ράιαν Ρέινολντς), που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ (Έμα Στόουν). 


Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον.

Olympus Has Fallen (2013)

Mια τολμηρή περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ), έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία (Άσλεϊ Τζάντ). 
Καθώς όμως τα γεγονότα ξετυλίγονται, η ζωή του Προέδρου βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα χέρια του Μάικ. 
Όταν ο Λευκός Οίκος, δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Νοτιοκορεατών και ο Πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής, οι Aμερικανικές ειδικές δυνάμεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν. 
Εν τω μεταξύ, ο Μάικ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές.

Διπλή Παγίδα - Entrapment 1999 (Βαθμολογία 6.4/10)

Robert MacDougal, γνωστός και ως Mac, έχει τη φήμη του μεγαλύτερου ληστή έργων τέχνης στον κόσμο. Έτσι, όταν ένας πίνακας του Ρέμπραντ, γίνεται αντικείμενο κλοπής στην Νέα Υόρκη, όλα τα στοιχεία τον υποδεικνύουν. 

Η επιθεωρητής της ασφαλιστικής εταιρείας, Virginia Baker, ζητά από τον διευθυντή της να της επιτρέψει να ακολουθήσει τα ίχνη του διάσημου κλέφτη. Ο διευθυντής ξέροντας ότι, αν δεν βρεθεί ο πίνακας η εταιρεία θα χρεωθεί με 24 εκατ. δολάρια, δίνει με μεγάλη χαρά την έγκριση του. 


Η πεισματάρα Virginia καταστρώνει ένα σχέδιο για να παγιδέψει τον Mac, αλλά αυτός αποδεικνύεται περισσότερο επιτήδειος απ' ότι τον περίμενε. Οι δυο τους θα επιδοθούν σε ένα γοητευτικό παιγνίδι ανάμεσα στο κυνηγητό και το φλέρτ. 


Έτσι θα ακολουθήσουν ο ένας τα βήματα του άλλου από το Λονδίνο προς τα νησιά της Σκοτίας κι από εκεί στην Κουάλα Λαμπούρ...


Σκηνοθεσία: Jon Amiel

Σενάριο: Ronald Bass, Michael Hertzberg
Πρωταγωνιστές: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones, Ving Rhames Διπλή Παγίδα - Entrapment 1999 

Only God Forgives 2013 (Βαθμολογία 6.6/10)

Ο Αμερικανός Τζούλιαν διευθύνει έναν πυγμαχικό όμιλο στην Ταϊλάνδη, ο οποίος είναι βιτρίνα της οικογενειακής επιχείρησης διανομής ναρκωτικών. 

Όταν ο αδελφός του, Μπίλι, δολοφονείται, η μητέρα του Τζούλιαν, η Τζίνα, καταφτάνει στην πόλη. Το μόνο που αποζητά είναι εκδίκηση και θέτει υπεύθυνο τον Τζούλιαν για να την πάρει. 


Οι σύνδεσμοι του Τζούλιαν με τον υπόκοσμο τον οδηγούν στον «Άγγελο Εκδίκησης», έναν συνταξιοδοτημένο αστυνόμο που γνωρίζει τα πάντα και είναι ταυτόχρονα δικαστής και τιμωρός. 

Η Τζίνα θέλει από τον Τζούλιαν να τον σκοτώσει, χωρίς να σκεφτεί οποιοδήποτε κόστος. 

Σκηνοθεσία: Nicolas Winding Refn

Σενάριο: Nicolas Winding Refn
Πρωταγωνιστές: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm

Side Effects (2013)

Η Έμιλι και ο Μάρτιν είναι ένα νέο, όμορφο κι ευκατάστατο ζευγάρι που ζει την ονειρεμένη ζωή, μέχρι που ο Μάρτιν φυλακίζεται για αθέμιτη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών. Επί τέσσερα χρόνια, η Έμιλι τον περιμένει υπομονετικά, αλλά κατά τη διάρκεια της απουσίας του, έχει πέσει σε κατάθλιψη.

Warm Bodies (2013)

Bασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Isaac Marion, και χρηματοδοτούμενο από τη Summit Entertainment την εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Twilight Saga, το «Warm Bodies» αφηγείται την παράξενη ιστορία ενός ζόμπι που διαφέρει από όλα τ άλλα. Ο R (Nicholas Hoult) είναι ακόμα ζωντανός μέσα του, και όταν συναντά την Julie (Teresa Palmer) την ερωτεύεται κι αισθάνεται ότι πρέπει να την προστατέψει από τα άλλα ζόμπι. 
Το θέμα περιπλέκεται επειδή ο πατέρας της Julie (John Malkovich) είναι ο στρατηγός που έχει αναλάβει να εξολοθρεύσει την απειλή και η όλη ιστορία αποκτά νύξεις Ρωμαίου και Ιουλιέτας.

The Call (2013)

Η Jordan (Halle Berry),διαχειρίστρια κλήσεων της αστυνομίας δέχεται μια κλήση από μια νεαρή κοπέλα (Abigail Breslin) η οποία μόλις έχει απαχθεί από έναν ψυχοπαθή δολοφόνο,έτσι η Jordan πρέπει να έρθει αντιμέτωποι με τους φόβους και τα γεγονότα που την στοιχειώνουν από το παρελθόν προκειμένου να σώσει τη κοπέλα.

Identity Thief (2013)

Ο Σάντι είναι ένας ήπιος οικογενειάρχης που βλέπει τη θέση του στην εταιρία όπου εργάζεται σε συνεχή άνοδο. Όλα θα καταστραφούν, όταν μια δόλια γυναίκα, η Νταϊάνα, του κλέβει κυριολεκτικά την ταυτότητα, για να ανέβει αυτή στην ιεραρχία. 
Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας κυνηγός επικηρυγμένων θα βρεθεί να κυνηγάει να σκοτώσει και τους δύο, που θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν.

Blood Diamond / Ματωμένο Διαμάντι (2006)

Σιέρα Λεόνε, δεκαετία '90. Ο Άρτσερ, ένας λευκός Ντοιοαφρικανός που επιζεί στον εμφύλιο πόλεμο κάνοντας λαθρεμπόριο διαμαντιών, μαθαίνει ότι ο ψαράς Σόλομον ανακάλυψε ένα σπάνιο ροζ διαμάντι. Προκειμένου να το αποκτήσει, βοηθάει, μαζί με μια ιδεαλίστρια Αμερικανίδα δημοσιογράφο, τον Σόλομον να βρει την αιχμάλωτη οικογένειά του.

Tower Heist (2011)

Από το σκηνοθέτη - μετρ στις κωμωδίες δράσης Μπρετ Ράτνερ (Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ) έρχεται μια κωμική περιπέτεια συνεχούς δράσης αλά Συμμορία των Έντεκα με πρωταγωνιστές τους Μπεν Στίλερ, Μάθιου Μπρόντερικ, Μάικλ Πένια και Κέισι Άφλεκ που σχεδιάζουν να ληστέψουν το δισεκατομμυριούχο ένοικο του πολυτελή ουρανοξύστη όπου εργάζονται (Άλαν Άλντα), καθώς πρόκειται για ένα μεγαλοαπατεώνα που τους «έγδυσε», κλέβοντάς τους τα λεφτά των αποζημιώσεών τους. Με άλλα λόγια, αυτό που θέλουν είναι να τον εκδικηθούν και να πάρουν το αίμα τους (βλέπε λεφτά) πίσω. Έλα όμως που είναι πρωτάρηδες στο «έγκλημα» και πολύ γρήγορα από επίδοξοι θύτες κινδυνεύουν να γίνουν άδοξα θύματα... Πάλι καλά που στο πλευρό τους υπάρχει και ο σεσημασμένα «περπατημένος» Έντι Μέρφι...

Πρωταγωνιστούν : Μπεν Στίλερ , Έντι Μέρφι , Μάθιου Μπρόντερικ , Τέα Λεόνι , Κέισι Άφλεκ , Άλαν Άλντα , Μάικλ Πένια
Σκηνοθεσία : Brett Ratner
Σενάριο : Noah Baumbach , Bill Collage , Adam Cooper , Leslie Dixon , Russell Gewirtz , Ted Griffin , Jeff Nathanson , Rawson Marshall Thurber

The Hike (2011)

Mια νεαρή στρατιώτης, η Kate, επιστρέφοντας απο το Αφγανιστάν όπου ήταν μάρτυρας στον τραγικό θάνατο του φίλου της, αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι μαζί με τις φίλες της σε μια απομακρυσμένη περιοχή της βρετανικής υπαίθρου, Θέλοντας να ξεφύγει από το παρελθόν της. Όμως οι ζωές τους μπαίνουν σε κίνδυνο διότι κάτι πολύ παράξενο τις περιμένει εκεί.

Girls Gone Dead (2012)

Το Girls Gone Dead είναι μια ιστορική αναδρομή στις sex-comedy/horror των 80’ς. Η υπόθεση επικεντρώνεται γύρω από έξι όμορφες έφηβες φίλες που κάνουν μαζί διακοπές κατά τη διακοπή της φοίτησης τους στο κολλέγιο, για να βρουν έναν σαδιστή δολοφόνο με ένα μεσαιωνικό πολεμικό τσεκούρι που τις έχει βάλει στόχο.

Roadkill (2011)

Μια νεαρή παρέα έξι φίλων ξεκινάει ένα ταξίδι στην Ιρλανδία. 
Στην διαδρομή σκοτώνουν κατα λάθος μια τσιγγάνα η οποία και τους καταριέται. 
Η κατάρα παίρνει τη μορφή της ένα τρομακτικού ιπτάμενου θηρίου που προσπαθεί να τους σκοτώσει όλους.

Spring Breakers (2013)

Η Μπριτ, η Κάντι, η Κότι και η Φέιθ είναι φίλες από τις πρώτες τάξεις του σχολείου. 
Ζουν παρέα σε ένα βαρετό κολέγιο και διψούν για περιπέτεια. 
Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μαζέψουν χρήματα, αρκετά για τις διακοπές του Καλοκαιριού. Τότε είναι που γνωρίζουν τον ράπερ Άλιεν που τους υπόσχεται τη διασκέδαση που επιθυμούν. 
Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι το πόσο μακριά θα το τραβήξουν στις διακοπές που μέλλουν να σημαδέψουν τη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Harmony Korine

Σενάριο: Harmony Korine
Πρωταγωνιστές: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson

Αναζήτηση Ταινιών

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger