Recent Movies

The Eugenist 2013

Μια παρέα φοιτητών, μετά από ένα πάρτι, καταλήγουν να "εξερευνούν" ένα εγκατελειμένο σχολικό κτίριο, το οποίο έχει σφραγιστεί λόγω ενός πειράματος που δεν πήγε καλά.... 

Σκηνοθεσία: Tariq Nasheed
Σενάριο: Tariq Nasheed, Aaron Strongoni
Πρωταγωνιστές: Tariq Nasheed, Emily Brooks, Abbey Kochman

This Is Martin Bonner 2013 (Βαθμολογία 6.8/10)

Ο 50χρονος Martin Bonner (Paul Eenhorn) αφήνει την παλιά του ζωή και μετακομίζει στο Ρίνο (Νεβάδα) όπου βρίσκει δουλειά βοηθώντας αποφυλακισμένους να προσαρμοστούν στην νέα ζωή τους και περνά την ώρα του ως διαιτητής ποδοσφαίρου τα σαββατοκύριακα.

Εν τω μεταξύ ο Travis Holloway (Richmond Arquette) αποφυλακίζεται μετά από 12 χρόνια. Προς έκπληξή τους, ο Travis και ο Martin, αναπτύσσουν μια δυνατή απρόσμενη φιλία που τους προσφέρει υποστήριξη και κατανόηση.

*Η ταινία THIS IS MARTIN BONNER του Chad Hartigan, είναι μια ταινία για την ανθρώπινη φιλία και σχέση και τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή. 

Σκηνοθεσία: Chad Hartigan
Σενάριο: Chad Hartigan
Πρωταγωνιστές: Paul Eenhoorn, Richmond Arquette, Sam Buchanan

Star Wars Collection (1977- 2005)

«Πριν από πολύ καιρό, σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό» κυβερνά το καταπιεστικό καθεστώς της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Ο Darth Vader και ο αυτοκράτορας συνωμοτούν για να φέρουν τον Luke Skywalker στη σκοτεινή πλευρά ενώ οι δυο τους κατασκευάζουν ένα καινούριο, άφθαρτο Αστρο του Θανάτου. Ο Luke όμως μαζί με την πριγκίπισσα Leia Organa ταξιδεύουν στον πλανήτη Τατουίν για να σώσουν τον Han Solo από τον Jabba the Hutt και των φίλων του.

*Ο Πόλεμος των Άστρων είναι μια σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας γραμμένη από τον Τζορτζ Λούκας. Η πρώτη ομώνυμη ταινία προβλήθηκε στις 25 Μαΐου 1977 και έκτοτε δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας το οποίο γέννησε 5 ακόμα ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, ηλεκτρονικά παιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια και φιγούρες και γενικώς έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από τη ταμπέλα Star Wars (Ο Πόλεμος των Άστρων).

*Τον Οκτώβριο του 2012, η Walt Disney Company συμφώνησε στην αγορά της Lucasfilm και ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει νέα τριλογία, με το Επεισόδιο 7 το 2015.. Η αντιπρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy έγινε πρόεδρος της εταιρείας και θα δουλέψει ως παραγωγός των επόμενων ταινιών, με τον Τζορτζ Λούκας να λειτουργεί ως σύμβουλος. Το σενάριο για το Επεισόδιο 7 θα γράψει ο Michael Arndt, ενώ το έβδομο επεισόδιο θα το σκηνοθετήσει ο J. J. Abrams.

Σκηνοθεσία: George Lucas, Irvin Kershner, Richard Marquand
Σενάριο: George Lucas, Leigh Brackett
Πρωταγωνιστές: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman

Η Ιστορία της NASA - The space age: nasa's Story (Βαθμολογία 6.3/10))

Το ντοκιμαντέρ η «Ιστορία της NASA» προβάλλει μέσα από μια διαφορετική ματιά έναν αξιοθαύμαστο οργανισμό καθώς και την αναζήτηση του ανθρώπινου γένους να κατανοήσει το σύμπαν. 

Η NASA ιδρύθηκε στις 29 Ιουλίου του 1958 από την αμερικανική κυβέρνηση και άνοιξε νέους δρόμους για την εξερεύνηση του διαστήματος και τις επιστημονικές ανακαλύψεις. Αναδιφώντας σε παλαιότερο άγνωστο αρχειακό υλικό καθώς επίσης και σε αυθεντικά αρνητικά κινηματογραφικών πλάνων, η σειρά αφηγείται την ιστορία της NASA.

Dexter (TV Series 2006– )

Ο Dexter εργάζεται για την αστυνομία του Μαϊάμι και είναι ειδικός στο να εξιχνιάζει τις πιο ακραίες και μυστηριώδεις δολοφονίες. Κανείς δε θα υποψιαζόταν ποτέ ότι το ευγενικό και γοητευτικό αυτό πρόσωπο κρύβει ένα τόσο σκοτεινό μυστικό-είναι δολοφόνος...με δικό του ηθικό κώδικα. Μια από τις πιο ανατρεπτικές σειρές, με σενάριο που καθηλώνει και πρωταγωνιστή έναν μοναδικό ήρωα.

House M.D.

Η σειρά εξελίσεται   γύρω από ένα νοσοκομείο και τις καθημερινές ιατρι-κές   περιπέτειες   ενός   γιατρού   –  διαγνωστολόγου  διάνοια,  και   του  ιατρικού του team. Ο τύπος είναι πανέξυπνος, οξυδερκής, ευρηματικό-τατος, ετοιμόλογος  αλλά και  κυνικός,  αδίστακτος, τελείως  έξω από τα συμβατικά όρια. Ο τρόπος που είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και η μοναδική  του  ικανότητα είναι  τα μοναδικά  πράγματα τα  οποία των κάνουν   να  ξεχωρίζει.  Ικανότητες   συνύπαρξης   μηδέν. Παρόλα  αυτά δύσκολα  κάποιος  του  κρατάει  κακία. Ίσως   γιατί  παρόλο  που  είναι εξαιρετικά bitter, εξαιρετικά απόκοσμος και...κυνικός,  είναι και εξαιρετικά ακριβοδίκαιος με τα γεγονότα που εξιλίσονται γύρω από τη ζωή και τη δουλειά του. Όσα και να γράψω είναι λίγα. Πραγματικά λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα σαν απλές εξισώσεις, τις ατάκες του, τη γλώσσα του σώματός του, την αφοσίωση στο στόχο  που  βάζει στο  μυαλό  του στην εκάστοτε περίπτωση.  Για τα αρνητικά, αφήστε το καλύτερα…  Αν υπήρχε πραγματικά ένα τέτοιος χαρακτήρας, μια τέτοια διαολεμένη διάννοια,  εγώ προσωπικά  θα  τον έβρισκα  τον  ποιο   συμπαθητικό  αχώνευτο  άνθρωπο  που μπορεί να υπάρξει.

Ο Ηλίας του 16ου (2008)

Η πολυαγαπημένη ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, βασισμένη στο θεατρικό έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου, 50 χρόνια μετά την πρώτη της μεταφορά στον κινηματογράφο, ξαναγεννιέται με ένα καστ εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών. Δείτε τον Ηλία στη σύγχρονη εκδοχή του, αφού... 50 χρόνια μετά παραμένει ασύλληπτος! Ένα σύγχρονο ριμέικ μίας από τις πλέον επιτυχημένες κωμωδίες της εμπορικής περιόδου του ελληνικού κινηματογράφου.
Τρεις φίλοι ο Ηλίας, ο Θωμάς και ο Βαγγέλης συναντιούνται στο καφενείο που εργάζεται ο τελευταίος και αποφασίζουν να κάνουν μια κλοπή για να δώσουν προσωρινή λύση στα οικονομικά τους αδιέξοδα. Κι ενώ η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ηλίας που είναι ντυμένος αστυνομικός μπλέκεται άθελά του σε μια υπόθεση κλοπής μιας μπιζουτιέρας στην οποία καλείται επιτακτικά να επέμβει ως όργανο της τάξης.

Μετέωρα (2012)

12ος αιώνας. Ο Θεόδωρος είναι ένας μοναχός που ζει στα Μετέωρα αποτραβηγμένος από τα εγκόσμια. Η αφοσίωση του στον Θεό είναι απόλυτη, ως τη στιγμή που θα γνωρίσει μια μοναχή από παρακείμενο μοναστήρι. Η φλογερή σχέση τους θα προκαλέσει τη πίστη τους στα θεία και θα τους βάλει σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σταθουλόπουλος

Σενάριο: Σπύρος Σταθουλόπουλος, Ασημάκης Αλφα Παγίδας
Πρωταγωνιστές: Θοδωρής Ζουμπουλίδης, Ταμίλλα Κουλίεβα

Χώρα Παραγωγής: Γερμανία/ Ελλάδα/ Γαλλία

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (2012)

Ο Θανάσης, ένας καλοκάγαθος πλανόδιος πωλητής έχει υπό την προστασία του την μικρή Μελίσα, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που η μητέρα της Μίλλα, μετανάστρια από την Ρωσία, του την εμπιστεύτηκε, προκειμένου να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική. 
Όλα θα ανατραπούν στη ζωή τους, όταν η Μίλλα επιστρέφει στην Ελλάδα με τον άνδρα της, για να πάρει την κόρη της στην Αμερική. 
Η Μελίσα πρέπει να αποχωριστεί τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της, ενώ ο Θανάσης είναι αναγκασμένος να συνηθίσει να ζει και πάλι μόνος του, χάνοντας το μοναδικό πλάσμα που έδινε χαρά στην καθημερινότητα του. 
Με την προτροπή ενός φίλου του και την συμπαράσταση των γειτόνων του, ο Θανάσης θα ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντήσει για μια ακόμη φορά την Μελίσα. 
Στην προσπάθεια του αυτή θα τον βοηθήσει ένας στενός του συγγενής, σε ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενε όταν έφευγε από την Ελλάδα.

A Single Shot (2013)

Ο Τζον Μουν αφήνει τα χαράματα το τροχόσπιτο του, έχοντας μαζί τον σκύλο και την καραμπίνα του. Μπαίνοντας στο δάσος, προσπερνάει μια πινακίδα που αναγράφει πως απαγορεύεται το κυνήγι και το ψάρεμα και προσπαθεί να πετύχει ένα ελάφι. Λίγο αργότερα, μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται νεκρή μέσα στις λάσπες κι ο Μουν βρίσκει πάνω της ένα γράμμα κι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Από αυτό το σημείο, ο κυνηγός γίνεται το θήραμα.

Star Trek Into Darkness 2013 [ΗDRip] (Bαθμολογία 8.5/10)

Η ποιότητα της ταινίας δεν είναι από κάμερα, αλλά HDRip.
Σύντομα και σε καλύτερη ποιότητα!!



Οταν το πλήρωμα του Enterprise καλείται πίσω στο σπίτι, βρίσκει μια ασταμάτητη δύναμη τρόμου, προερχόμενη μάλιστα από τη δική τους οργάνωση, να έχει καταστρέψει το στόλο και οτιδήποτε για το οποίο αγωνίζεται, αφήνοντας τον κόσμο σε κατάσταση κρίσης.

Για τον Κάπτεν Κερκ το ζήτημα αποτελεί προσωπική υπόθεση, έτσι ηγείται ενός ανθρωποκυνηγητού σε ένα κόσμο σε εμπόλεμη κατάσταση, με στόχο τη σύλληψη του ανθρώπου που έχει μετατραπεί σε όπλο μαζικής καταστροφής. Καθώς οι ήρωες κινούνται σε ένα επικό παιχνίδι στρατηγικής, ζωής και θανάτου, η φιλία τους θα δοκιμαστεί και ο Κερκ θα θυσιάσει τα πάντα για την μόνη οικογένεια που του έχει απομείνει: το πλήρωμά του.

*Η νέα δημιουργία του σκηνοθέτη Τζέι Τζέι Εϊμπραμς στοίχισε συνολικά 190 εκατομμύρια δολάρια, και όλοι περίμεναν να ενθουσιάσει τους απανταχού φανατικούς θαυμαστές της θρυλικής αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Star Trek». 

*Η Paramount ήθελε την ταινία να γυριστεί σε τρισδιάστατο. Ο σκηνοθέτης, όμως, το ήθελε δυσδιάστατο με κάμερες IMAX. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να έχουμε την πρώτη φορά που γυρίζεται μια ταινία σε φορμάτ IMAX και έπειτα νε μεταφέρεται σε τρισδιάστατη.

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Εϊμπραμς
Σενάριο: Άλεξ Κέρτσμαν, Ρομπέρτο Όρτσι
Πρωταγωνιστές: Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ζόε Σαλντάνα, Καρλ Ουρμπαν, Τζον Τσο

The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone 2013 (Βαθμολογία 5.0/10)

Ένας άντρας σταματά σε μια οικογένεια για να την βοηθήσει οικονομικά και διηγείται μια ιστορία για δύο έφηβους που ανακαλύπτουν ένα χαμένο μενταγιόν το όποιο όμως κρύβει δυνάμεις παράξενες και τους μεταφέρει πίσω στο χρόνο.

Σκηνοθεσία: Bill Muir
Σενάριο: Bill Muir
Πρωταγωνιστές: Billy Unger, Sammi Hanratty, James Hong

Ο Εκλεκτός - The Book of Eli 2010 (Βαθμολογία 7.4/10)

Στο κοντινό μέλλον, 30 χρόνια περίπου μετά τον τελευταίο πόλεμο, ένας μοναχικός άνθρωπος διασχίζει την κατεστραμμένη πλέον Αμερική. Άδειες πόλεις, ραγισμένες λεωφόροι, καμμένη γη γύρω του, τα σημάδια μιας ολέθριας καταστροφής. Δεν υπάρχει πλέον πολιτισμός ούτε νόμος. Οι δρόμοι ανήκουν σε συμμορίες που θα σκότωναν έναν άνθρωπο για τα παπούτσια του, για μια στάλα νερό… ή και για κανένα λόγο. 

Ο Ίλαϊ νιώθει επιλεγμένος από τον Θεό για να εκπληρώσει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο με τεράστιο προσωπικό κόστος: να προστατεύσει ένα ιερό βιβλίο, το οποίο περιέχει τα μυστικά για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο Κάρνεγκι όμως, δεσπότης μιας μικρής πόλης, γνωρίζει τη δύναμη που κρατάει στα χέρια του ο Ίλαϊ και είναι αποφασισμένος να την αποκτήσει με κάθε τρόπο…

Σκηνοθεσία: Albert Hughes, Allen Hughes

Σενάριο: Gary Whitta
Πρωταγωνιστές: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis

Would You Rather (2012)

Μια απελπισμένη νεαρή γυναίκα για να βοηθήσει τον άρρωστο αδελφό της, δέχεται να παίξει
σ' ένα θανάσιμο παιχνίδι με τίτλο "Would You Rather" με οικοδεσπότη έναν σαδιστή

Αναζήτηση Ταινιών

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger