Recent Movies

Glee

Η σειρά ακολουθεί έναν αισιόδοξο καθηγητή, τον Γουίλ Σούστερ (Matthew Morrison), ο οποίος - απέναντι σε όλα τα προγνωστικά και την μοχθηρή προπονήτρια - προσπαθεί να σώσει την χορωδία του λυκείου ΜακΚίνλεϊ από την αφάνεια, καθώς βοηθάει μια ομάδα από ανερχόμενους αδικημένους μαθητές να καταλάβουν της αληθινές δυνατότητες που έχουν. Είναι, όμως, μια απίθανη αποστολή όταν τα πιο λαμπρά αστέρια είναι μια ομάδα που περιλαμβάνει τον Κερτ (Chris Colfer), έναν σοπράνο που χτυπάει τις ψηλές νότες μέσα στην μόδα, την Μερσέντες (Amber Riley), μια απίστευτη ντίβα με μια τρομερή φωνή, τον Άρτι (Kevin McHale), έναν χαζούλη κιθαρίστα που παίζει ροκ ν' ρολ, και την Τίνα (Jenna Ushkowitz), μια πανκ ροκ κοπέλα που κρύβεται πίσω από το τραύλισμα της και τα μπλε εξτένσιον στα μαλλιά της.

American Horror Story - Asylum Season 1 & 2 (2011– )

Ο 1ος κύκλος έχει να κάνει με έναν θεραπευτή τον Μπεν Χάρμον(Dylan McDermott), ο οποίος μετακομίζει από την Βοστώνη σε ένα στοιχειωμένο σπίτι του Σαν Φρανσίσκο μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του, σε μια προσπάθεια να τα βρει ξανά μαζί τους. Στο διπλανό σπίτι ζει η Κόνστανς (Jessica Lange), μαζί με τη κόρη της που πάσχει από σύνδρομο down αλλά γνωρίζει όσο κανείς άλλος το στοιχειωμένο σπίτι. Σημαντικό ρόλο παίζει όμως και ο πιτσιρικάς "από το πουθενά" που πάει να κάνει ψυχοθεραπεία με τον Μπεν, ο Τεϊτ(Evan Peters). Μορφές που αλλάζουν, περίεργα πλάσματα και ένας μαραθώνιος τρόμου και αγωνίας ξεκινάει.


2ος κύκλος γυρνάμε στο 1964 και βλέπουμε ένα άσυλο παρανοϊκών εγκληματιών που διοικεί η καθολική εκκλησία. Ο γιατρός του ψυχιατρείου Δόκτορ Άρθουρ Άρντεν (James Cromwell) κάνει διάφορα πειράματα πάνω σε ασθενείς τις νύχτες που μετά πεθαίνουν ή εξαφανίζονται με έναν μαγικό τρόπο. Σε αυτό το τρελάδικο, το Μπρίακλιφ, κουμάντο κάνει μια πολύ σκληρή μοναχή- που αγγίζει και τα όρια της παράνοιας- η Αδερφή Τζούντ (Jessica Lange), την οποία δεν σταματά τίποτα προκειμένου να προστατέψει τη δουλειά της. Τότε μπαίνει στην ιστορία η Λάνα Γουίντερς (Sarah Paulson), μια ομοφυλόφιλη δημοσιογράφος που ερευνά την εισαγωγή ενός νεαρού- Bloody Face- που λέγεται πως σκότωσε πολλές γυναίκες. Όλα αυτά αφορούν ΜΟΝΟ το πρώτο επεισόδιο του κύκλου και δεν αγγίζουν ούτε κατά διάνοια την επιφάνεια όσων απίστευτων ακολουθούν στα υπόλοιπα. Στο Άσυλο του Μπρίακλιφ θα υποστούμε με χαρά μια ακάταπαυστη επίθεση αισθητικής και συναισθηματικής βίας καθώς τα σοκ είναι απανοτά. Η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τον δεύτερο κύκλο είναι "υστερία".

3ος Κύκλος αναμένεται..

Thor The Dark World (2013) [Camrip Xvid V3 Mp3]

Ο Θορ μάχεται να σώσει τους εννιά κόσμους από έναν μυστηριώδη εχθρό, αρχαιότερο του σύμπαντος. Όμως, κι μια σύγχρονη φυλή, με ηγέτη τον Μάλεκιθ, ζητάει εκδίκηση και σκοπεύει να βυθίσει το σύμπαν στο χάος. Με αντίπαλους εχθρούς ισχυρότερους από τον Όντιν και τον Άσγκαρντ, ο Θορ πρέπει να ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με την Τζέιν Φόστερ σε ένα επικίνδυνο ταξίδι, στο οποίο πρέπει να κάνει την απόλυτη θησεία.

Hours (2013)

Ένας πατέρας αγωνίζεται να κρατήσει την μικρή του κόρη ζωντανή
στον απόηχο του τυφώνα Κατρίνα.

The Motel Life (2012)

Δυό αδέλφια της εργατικής τάξης φεύγουν όπως όπως μακριά από το Motel Reno όταν μπλέκουν σε
ένα μοιραίο αυτοκινητιστικό ατύχημα κατά το οποίο το θύμα εγκαταλείφθηκε.

Captain Phillips (2013)

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η ταινία Captain Phillips διηγείται την ιστορίας μιας σύγχρονης πειρατείας με πρωταγωνιστή τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Tom Hanks (Forrest Gump, Cast Away) και σκηνοθέτη τον υποψήφιο για Όσκαρ Paul Greengrass (The Bourne Ultimatum, The Bourne Supremacy). Την πλοκή πυροδοτεί η κατάληψη του αμερικανικού φορτηγού πλοίου Maersk Alabama από Σομαλούς πειρατές. Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Captain Phillips (Tom Hanks) και τον Σομαλό ομόλογό του (Barkhad Abdi), που τον κρατάει όμηρο. Οι δυο τους θα εμπλακούν σε μια σκληρή αντιπαράθεση, 145 μίλια μακριά από τις σομαλικές ακτές και θα βρεθούν στο έλεος δυνάμεων που δεν μπορούν να ελέγξουν

Getaway (2013)

Ο Brent Magna πρέπει να κάτσει πίσω από το τιμόνι και να ακολουθήσοει τις εντολές ενός μυστήριου ανθρώπου,
για να σώσει την γυναίκα του που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Prisoners (2013)

Η νεαρή κόρη του Keller Dover (Hugh Jackman) και η φίλη της δεν επιστρέφουν στο σπίτι τους ένα βράδυ. Ο απελπισμένος πατέρας αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν αντιλαμβάνεται ότι η αστυνομία έχει ένα και μόνο στοιχείο στα χέρια της. Ένα φορτηγάκι που αυτόπτες μάρτυρες είδαν νωρίτερα στην περιοχή. Ο ντετέκτιβ Loki (Jake Gyllenhaal) εντοπίζει το ύποπτο αυτοκίνητο και συλλαμβάνει τον οδηγό του. Όταν όμως λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων αφήνεται ελεύθερος, ο πατέρας της 6χρονης αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.


Η δυνατή ομάδα πρωταγωνιστών (Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Paul Dano, Melissa Leo, Maria Bello, Terrence Howard) αποτελεί το δυνατό χαρτί του «Prisoners», του πρώτου "μεγάλου" project που ανέλαβε ο Denis Villeneuve μετά την επιτυχία του ανεξάρτητου «Incendies».

2 Guns (2013)

Δύο αξιωματικοί από διαφορετικές υπηρεσίες, ο ένας αστυνομικός της δίωξης και ο άλλος των μυστικών υπηρεσιών του πολεμικού ναυτικού, αναγκάζονται να συνεργαστούν. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει ότι ο άλλος είναι μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας. Τους τελευταίους 12 μήνες βρίσκονται απρόθυμα μαζί, ως μέλη ενός καρτέλ ναρκωτικών, μη εμπιστευόμενοι ο ένας τον άλλο, όπως και τους εγκληματίες που πρέπει να συλλάβουν. Όταν όλα αποκαλύπτονται, οι δυο άντρες θα βρεθούν στο στόχαστρο τόσο των κρατικών υπηρεσιών, όσο και των μεξικανών νονών. Τώρα που όλοι τούς θέλουν στη φυλακή ή νεκρούς, πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλον. Δυστυχώς όμως για τους διώκτες τους, όταν οι καλοί περνάνε χρόνια προσποιούμενοι τους κακούς, μαθαίνουν και μερικά κόλπα στην πορεία...

Home Sweet Home (2013)

Ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι επιστρέφουν σπίτι από το ραντεβού τους και ανακαλύπτουν ότι έχουν
φυλακιστεί στο σπίτι τους από ένα ψυχοπαθή δολοφόνο.

The Deadly Game / All Things To All Men (2013)

Ένας κλέφτης έχει παγιδευτεί σε ένα θανάσιμο παιχνίδι μεταξύ ενός μπάτσου και του

αφεντικού του εγκλήματος στο Λονδίνο...

The List (2013)

Ο Christopher Cowin, στα 35 του χρόνια, είναι ένας οικογενειάρχης, που έχει μια μικρή διαφημιστική εταιρεία.
Μια δικαστική υπόθεση που έχασε πρόσφατα του έδειξε ότι πάντα κερδίζουν οι πλούσιοι και ισχυροί.
Γι ' αυτό δημιουργεί μια ιστοσελίδα, τη ΛΙΣΤΑ. Σ' αυτή τη σελίδα, οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν όσα
πρόσωπα της πολιτικής, οικονομικής και όχι μόνο ζωής θεωρούν ότι είναι διεφθαρμένοι. Η σελίδα γίνεται
γρήγορα παγκοσμίως γνωστή αλλά τα προβλήματα αρχίζουν όταν ξαφνικά, όποιος βρίσκεται στην πρώτη θέση
της λίστας δολοφονείται.

Grown Ups 2 - Οι Μεγάλοι 2 (2013)

Σε συνέχεια του «Grown Ups 1», η «παλιοπαρέα» μας υπόσχεται μια ακόμα καλοκαιρινή απολαυστική κωμωδία για το παιδί που όλοι οι μεγάλοι κρύβουν μέσα τους ...Ο Leny (Adam Sandler) αφήνει την τρέλα του Λος Άντζελες και επιστρέφει με την οικογένειά του στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για να επανασυνδεθεί με τους φίλους του και να κάνει μια ήρεμη ζωή. Πολύ σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με παλιούς τραμπούκους και τους διαδόχους τους, σχιζοφρενείς οδηγούς λεωφορείων, μεθυσμένους μπάτσους και 400 μασκαρεμένους, απρόσκλητους επισκέπτες που μπουκάρουν στο πάρτι του καλοκαιριού. Τελικά, η τρέλα καραδοκεί παντού.

Blaze You Out (2013)

Μια θαρραλέα νεαρή γυναίκα διακινδυνεύει μέσα στον ανελέητο υπόκοσμο των εμπόρων ηρωίνης
της πόλης με σκοπό να σώσει την ζωή της μικρής της αδερφής.

The Smurfs 2 (2013) Μεταγλωτισμένο

Τα Στρουμφάκια ενώνονται με τους ανθρώπους-φίλους τους για να σώσουν τη Στρουμφίτα, που την απήγαγε ο Δρακουμέλ, καθώς ξέρει ένα μυστικό ξόρκι, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει τα νέα δημιουργήματα του Δρακουμέλ, σε Στρουμφάκια

Percy Jackson Sea Of Monsters (2013)

H Annabeth, o Luke, o Grover και η Thalia επιστρέφουν στην κατασκήνωση των Ημίαιμων ενώ άγρια τέρατα βρίσκονται στο κατόπι τους. Η Thalia αποφασίζει να θυσιαστεί για την επιβίωση των υπολοίπων και έτσι ο Δίας τη μεταμορφώνει σε δέντρο, ένα μαγικό προστατευτικό σύνορο γύρω από την κατασκήνωση. Σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί ότι η προστασία αυτή δεν αρκεί και πως η κατασκήνωση είναι εκτεθειμένη σε κάθε είδους απειλές. Μετά και από μια δυσοίωνη προφητεία ο Percy Jackson μαζί με την Annabeth και τον Grover θα αναζητήσουν το Χρυσόμαλλο Δέρας σε ένα μακρινό και δύσκολο ταξίδι.

Bounty Killer (2013)

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που οι εταιρίες ανέλαβαν τις παγκόσμιες κυβερνήσεις.Η δίψα τους για τη δύναμη και τα κέρδη οδήγησε στους εταιρικούς πολέμους με μοναδικά θύματα τους πολίτες.

Γεννημένο από την τέφρα, το Συμβούλιο των εννέα δημιουργεί νέους νόμους προκειμένου να φέρει την ανάπτυξη στο χάος που επικρατεί.Για να εκδικηθούν την απερίσκεπτη καταστροφή που προκάλεσαν οι εταιρίες διέταξαν το θάνατο των υπαλλήλων-εγληματιών.Αυτό το ανέλαβαν οι Bounty Killers οι οποίοι μετατράπηκαν από "ερασιτεχνικούς" άγριους σε αιμοδιψείς δολοφόνους,συναγωνίζονται τώρα για τη καταμέτρηση θυμάτων, τη φήμη και έναν παχύ σωρό μετρητών.Τελειώνουν την πανούκλα της εταιρικής πλεονεξίας και βοηθάν τη κοινωνία να επανέλθει από τη καταστροφή.

The Wolverine (2013)

Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων στην Ιαπωνία, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές όσο και στις συναισθηματικές τους δυνατότητες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.

Green Lantern (2011)

Σ ένα σύμπαν αχανές και μυστηριώδες, εδώ και αιώνες υπάρχει μια μικρή, αλλά πανίσχυρη δύναμη. Προστάτες της ειρήνης και της δικαιοσύνης, είναι γνωστοί ως το Σώμα των Γκρην Λάντερν. Μια αδελφότητα πολεμιστών που έχουν ορκιστεί να διατηρούν την γαλαξιακή τάξη. Κάθε Γκρην Λάντερν φοράει ένα δαχτυλίδι που του χαρίζει υπερδυνάμεις. Αλλά, όταν ένας νέος εχθρός, ο Πάραλλαξ, απειλήσει να καταστρέψει την ισορροπία δυνάμεων στο Σύμπαν, η μοίρα τους, και μαζί η μοίρα της Γης εναπόκεινται στα χέρια του νεότερου μέλους τους και πρώτου ανθρώπου που επιλέχτηκε, του Χάλ Τζόρνταν Ryan Reynolds.

Escape Plan (2013) CAM

Ο Ρέι Μπρέσλιν, ένας μηχανικός ο οποίος έχει καταδικαστεί άδικα για ένα έγκλημα, θα βρεθεί στη φυλακή την οποία έχει σχεδιάσει ο ίδιος, και με τη βοήθεια του συγκρατούμενού του Εμίλ (Σβαρτζενέγκερ) θα προσπαθήσει να δραπετεύσει. Escape Plan (2013)

Η Συμμορία των Μάγων - Now You See me 2013

Ένας πράκτορας του FBI και μια αστυνομικός της Interpol προσπαθούν να αποδείξουν ότι μια ομάδα τεσσάρων «ταχυδακτυλουργών» βρίσκεται πίσω από μια σειρά ληστειών και να τους συλλάβουν.

*O Λουί Λετεριέ ("Hulk, ο Απίθανος", "Τιτανομαχίες") σκηνοθετεί τη δράση μιας εξωφρενικά συναρπαστικής, πεντάστερης, συμμορίας μάγων, στους καταιγιστικούς ρυθμούς των Chemical Brothers.

*Η ψευδαίσθηση της μαγείας τίθεται στην υπηρεσία κάτι εντυπωσιακών ληστειών, το σενάριο ανατρέπεται με ρυθμούς πολυβολικούς κι ο θεατής δεν ξέρει αν πρέπει να χειροκροτήσει ή να γιουχάρει...

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ 
Σενάριο: Εντ Σόλομον, Μπόαζ Γιακίν, Έντουαρτ Ρικούρ
Πρωταγωνιστές: Μαρκ Ράφαλο, Μελανί Λοράν, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Άιλα Φίσερ, Μόργκαν Φρίμαν

Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους - Epic 2013 (Mεταγλωτισμένο)

Η ταινία αφηγείται τη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση, και του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Όταν μια έφηβη κοπέλα βρεθεί, κατά ένα μαγικό τρόπο, σ’ αυτό το μυστικό σύμπαν, θα συμμαχήσει με ένα μπουλούκι μοναδικών και αστείων χαρακτήρων για να σώσει τον κόσμο τους ...αλλά και τον δικό μας.

Σκηνοθεσία: Κρις Ουέτζ
Πρωταγωνιστές: Μπιγιονσέ Νόουλς, Αμάντα Σέιφριντ, Κόλιν Φάρελ, Τζος Χάτσερσον, Τζόνι Νόξβιλ

Αναζήτηση Ταινιών

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger