Recent Movies

The Hobbit: The Desolation Of Smaug-Η Ερημιά Του Νοσφιστή (2013) (Dvdscr Xvid Ac3 Hive-Cm)

Στην ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ (Ίαν ΜακΚέλεν) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι (Ρίτσαρντ Άρμιταζ), συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ. Έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν από το ξεκίνημα κιόλας του αναπάντεχου ταξιδιού τους, οι ήρωες κινούνται Ανατολικά έχοντας να αντιμετωπίσουν στην πορεία τους τον Μπέορν (Beorn), με την τρομακτική ικανότητα να αλλάζει δέρμα, αλλά και γιγαντιαίες θανατηφόρες αράχνες. Όταν θα φτάσουν τελικά στο Μοναχικό Βουνό (Lonely Mountain) θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη…
Γυρισμένο ταυτόχρονα με το Χόμπιτ: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, σε χρόνο 266 ημερών. Για λόγους υγείας (ή μάλλον ηλικίας), ο Ian Holm κι ο Christopher Lee γύρισαν τις σκηνές τους στα στούντιο Pinewood του Λονδίνου, ώστε να μην ταξιδέψουν. Ακολουθεί το κλείσιμο της πρίκουελ τριλογίας τον Δεκέμβριο του 2014 με το The Hobbit: There and Back Again.

Insidious Chapter 2 (2013)

Η στοιχειωμένη οικογένεια Lambert προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστηριώδες μυστικό της παιδικής ηλικίας που τους έχει αφήσει επικίνδυνα συνδεδεμένους με τον κόσμο των πνευμάτων.

The Big Bang Theory (TV Series 2007– )

Ο Λέοναρντ και ο Σέλντον είναι λαμπροί φυσικοί επιστήμονες, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές περηφάνιας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω». Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες. «Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’ τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν. Το μελανό σημείο, που στιγματίζει τη ζωή τους είναι η αγάπη τους για τους σούπερ ήρωες και το Star Wars. Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένυ, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα. Η Πένυ εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και μέσα σε όλα, εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με Phd στη μόδα και το clubbing. Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τους εκκεντρικούς επιστήμονες φίλους του, τον πολύγλωσσο Χάουαρντ, που ζει «φρίκη» επειδή μένει με την καταπιεστική μητέρα του και τον Ραζ , έναν Ινδό επιστήμονα που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω. Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένυ βλέπει ... τον ουρανό με τ’ άστρα! Βλέπει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και ανακαλύπτει έναν καινούριο ...σύμπαν! Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή!

The rite - Η τελετή (2011)

"Η ΤΕΛΕΤΗ" είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που ασχολείται με την παρουσία του Διαβόλου, ακόμα και στο Βατικανό, σε ένα από τα πιο ιερά μέρη στον κόσμο. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του φοιτητή Μάικλ Kόβακ (Κόλιν Ο' Ντόνογκιου), ο οποίος παρακολουθεί μία σχολή για τον εξορκισμό στο Βατικανό, παρά τις αμφιβολίες του σχετικά με την αμφιλεγόμενη αυτή πρακτική. Ενδεδυμένος με την πανοπλία του σκεπτικισμού του, ο Μάικλ προκαλεί τους ανωτέρους του να ψάξουν να βρουν λύσεις στην ψυχιατρική, και όχι τους δαίμονες, στην προσπάθειά τους να γιατρέψουν αυτούς που φαίνεται να διακατέχονται από το Διάβολο.

Μόνο όταν πηγαίνει ως μαθητευόμενος στον εκκεντρικό Πάτερ Λούκας (Άντονι Χόπκινς), έναν πασίγνωστο ιερέα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εξορκισμούς - αρχίζουν οι αντιστάσεις του να κάμπτονται. Καθώς παρατηρεί μία προβληματική περίπτωση που φαίνεται να ξεπερνά ακόμη και τις δεξιότητες του Πάτερ Λούκας, αρχίζει να συνειδητοποιεί το μέγεθος του φαινομένου που καλείται να ερευνήσει και το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει ή να ελέγξει ... και έρχεται αντιμέτωπος με ένα κακό. τόσο βίαιο και τρομακτικό, που τον αναγκάζει να αμφισβητήσει όλα όσα πιστεύει.

Riddick (2013)

Προδομένος από το είδος του και φεύγοντας ως νεκρός σε έναν έρημο πλανήτη, ο Ρίντικ παλεύει για την επιβίωση ενάντια στα εξωγήινα αρπακτικά, ενώ γίνεται όλο και πιο ισχυρός κι επικίνδυνος από ποτέ. 
Σύντομα, οι κυνηγοί επικηρυγμένων απ` όλο τον γαλαξία καταφθάνουν για τον Ρίντικ, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μετατραπούν σε πιόνια μιας προσχεδιασμένης εκδίκησης. 
Με τους εχθρούς του εκεί που τους θέλει, ο Ρίντικ εξαπολύει μια τρομερή επίθεση εκδίκησης πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για να σώσει από καταστροφή τον πλανήτη Φούρια.

The Hunger Games Catching Fire (2013)

Η Κάτνις καταφέρνει να επιβιώσει στους 74ους Αγώνες Πείνας κι επιστρέφει νικήτρια στην πατρίδα της μαζί με τον συμπαίκτη της, Πίτα. Τώρα οι δύο τους πρέπει να φύγουν από τα σπίτια και τις οικογένειες τους και να ξεκινήσουν την «Περιοδεία της Νίκης» σε όλες τις περιφέρειες της Πάνεμ. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει, μια μικρή σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει επανάσταση σε όλες τις περιφέρειες. Παρόλα αυτά, η Κάπιτολ εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και όλοι με αρχηγό τον πρόεδρο Σνόου ετοιμάζονται για τους 75ους Αγώνες Πείνας, τους Αγώνες που θα αλλάξουν την Πάνεμ για πάντα.

New Girl (TV series 2011-)


Η ιστορία έχει να κάνει με μια πρόσφατα χωρισμένη, λιγάκι αλλόκοτη αλλά παράλληλα πολύ χαριτωμένη γυναίκα την Jess (την οποία υποδύεται η λατρεμένη Zooey Deschanel). Εξαιτίας ενός πολύ άσχημου χωρισμού η Jess αποφασίζει να αλλάξει σπίτι, καταλήγοντας σε ένα διαμέρισμα μαζί με άλλους τρεις άγνωστους έως τότε συγκάτοικους. Οι τρεις νεαροί άνδρες ο καθένας με μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα, δέχονται την Jess ως το τέταρτο μέλος της παρέας. Αυτό λοιπόν που εμείς βλέπουμε μέσα από αυτήν την ιδιόρρυθμη πεντάδα (και λέω πεντάδα γιατί που και που εμφανίζεται και η κολλητή της Jess μοντέλο στο επάγγελμα) είναι να αντιμετωπίζουν με πολύ χιούμορ και αρκετό αυτοσαρκασμό διάφορες καταστάσεις της ζωής.










Season 1
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Season 2
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Season 3
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10


Δές εδώ πότε βγαίνει νέο επεισόδιο στην Αμερική

Αναζήτηση Ταινιών

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger